OGLASILA SE NIKI MINAŽ! Reperka provela sate iza rešetaka zbog droge, a onda se obratila fanovima!

Autor:

Zabava

27.05.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se odvijala na aerodromu malo pred nastup u Mančesteru.

OGLASILA SE NIKI MINAŽ! Reperka provela sate iza rešetaka zbog droge, a onda se obratila fanovima!

Foto: Tanjug/AP

Niki Minaž

Reperka Niki Minaž uhapšena je u Amsterdamu zbog posedovanja droge tik pred zakazani nastup u Mančesteru, zbog čega je publika ostala uskraćena za dobru žurku. Sada se zbog svega toga Niki Minaž oglasila i uputila izvinjenje svojim vernim fanovima.

- Volim vas i žao mi je što se ovo dogodilo večeras - preneo je Page Six reči reperice.

Ona je na društvenoj mreži Iks napisala:

- Hvala svima koji su se danas molili za mene. Neka Bog čuva vas i vaše bližnje. Nakon što sam sedela u zatvorskoj ćeliji 5-6 sati, moj avion nije poletio još 20 minuta nakon što sam se ukrcala. Let je trajao 50 minuta... - prepričavala je reperka svojim obožavaocima.

Pevačica se pohvalila i kako je sve snimila kao dokaze za ono što je prošla s policijom. 

- Imamo mnogo video dokaza. Ne biste mi verovali kad bih vam rekla. Angažovaću advokate i neka Bog preuzme dalje - napisala je Niki Minaž, pa dodala:

- Molim Vas primite moje najdublje i najiskrenije izvinjenje. Uskoro ćemo imati drugi datum nastupa, trenutno se raspravlja o jednoj junskoj i julskoj opciji. Pronaći ću način, ne samo da nadoknadim datum nastupa, već da napravim i dodatni bonus za sve koji su imali kartu za ovaj nastup. Obećavam - poručila je reperka.

Republika

Foto: Mancpicss66 / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Naime, nakon što je u poslednjem trenutku morala da otkaže jedan od rasprodatih koncerta u "Co-Op" areni zbog neplaniranog hapšenja, reperka se pojavila u javnosti i privukla pažnju paparaca koji su je vrebali ispred hotela. Kako se može videti na fotografijama, Niki je ostala verna svom stilu, ogrnuta debelim, jarko roze, pufnastom kaput-jaknom do poda sa brendiranom kapom u istoj boji. Lice je sakrila iza velikih, crnih naočara, a iako se očelivalo da bude neraspoložena, atraktivna pevačica je za kamere nabacila širok osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading