ŽERAR DEPARDJE PRETUKAO POZNATOG PAPARACA! Očevidac tvrdi: "Bilo je mnogo krvi" SKANDAL ZA SKANDALOM!

Autor:

Zabava

22.05.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što ga terete za zlostavljanje žena francuskom glumcu će sada suditi i zbog nasilničkog ponašanja i prebijanja fotografa.

ŽERAR DEPARDJE PRETUKAO POZNATOG PAPARACA! Očevidac tvrdi: "Bilo je mnogo krvi" SKANDAL ZA SKANDALOM!

Foto: Uzakov Sergei / TASS / Profimedia

Franucuski glumac Žerar Depardje (75) ponovo se našao u centru skandala kada je u Rimu napao poznatog paparaca Rina Barilarija (79). Sve se dogodilo u ulici Vitorio Veneto, gde je Depardje sinoć večerao u jednom poznatom restoranu u društvu dve žene, kada je primetio Barilarija da ih fotografiše.

To je razbesnelo glumca, a ono što je usledilo samo je dolilo ulje na vatru budući da se skandali oko Depardjea samo nižu. Mediji opisuju do detalja šta se desilo u prestonici Italije, a kako se navodi, kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan kada se dogodio incident, tvrdi da je od Barilarija više puta zatraženo da prestane da fotografiše.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Axel Schmidt

 

Dok je slavni fotograf odlazio iz bara, Magda Vavrusova, jedna od žena koje su sedele sa francuskom filmskom zvezdom, navodno je krenula ulicom za Barilarijem vičući na njega, a tada se umešao Depardje i počeo da ga udara.

- Bilo je puno krvi - rekao je za medije Riota.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Meje, izjavila je da je Barilari "nasilno gurnuo" njenu klijentkinju pre Depardjeovog napada, dodirujući joj grudi rukom. Prema njenim rečima Depardje je pokušao da je odbrani, a potom je "pao na fotografa".

Inače, sve se desilo samo nekoliko nedelja nakon što se Depardje suočio s optužbama za silovanje. Dve žene optužile su glumca za seksualno zlostavljanje. Jedna ga optužuje da ju je neprikladno dodirivao i momo njene volje 2014. na snimanju filma, a druga 2021. na setu filma Žana Bekera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading