GLUMAC KOG SRBIJA OBOŽAVA HTEO DA SE UBIJE: Planirao da unajmi UBICE, a onda se SVE PREOKRENULO!

Autor:

Zabava

23.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac ispričao svoju životnu priču i šokirao sve!

GLUMAC KOG SRBIJA OBOŽAVA HTEO DA SE UBIJE: Planirao da unajmi UBICE, a onda se SVE PREOKRENULO!

Foto: Tanjug/AP

Đankarlo Espozito, slavni glumac koji je svojom ulogom obeležio seriju "Breaking Bad", svojevremeno je želeo da unajmani nekoga kako bi ga ubio. Kako je ispričao, želeo je da njegova porodica dobije novac od osiguranja.

- Izlaz u mojoj glavi je bio: "Hej, da li dobijam životno osiguranje ako neko počini samoubistvo?". Moja žena nije imala pojma zašto to pitam. Počeo sam da smišljam. Kad bih našao nekoga da me ubije, smrt nesretnim slučajem, moja deca bi dobila osiguranje. Imao sam četvoro dece. Želeo sam da imaju život. Bio je to težak trenutak u životu. Doslovno sam razmišljao o samoubistvu kako bi preživeli. Toliko sam nisko pao - rekao je Espozito za "SiriusXM".

Republika

Foto: Profimedia

Đankarlo Espozito

Sve se promenilo 2008. godine. Svoju karijeru je započeo osamdesetih godina, a novac je došao tek kad je dobio ulogu u seriji "Breaking Bad".

- To je bio prvi nagoveštaj da postoji izlaz - rekao je Đankarlo Espozito.

Glumac je objasnio da je odustao od ideje o samoubistvu jer je bio svestan da bi to bila trauma za njegove naslednike, iako je prvenstveno želeo da im pomogne u životu.

- Svetlo na kraju tunela bio je "Breaking Bad" - ispričao je popularni glumac.

Nakon velikog uspeha u gorepomenutoj seriji, nizale su se nove uloge. Đankarlo je dobio uloge u planetarno popularnim serijama "The Mandalorian", "The Boys" i "The Gentlemen".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading