LEGENDARNO OKUPLJANJE "SPICE GIRLS" GRUPE: Zbog ovog snimka danas se svi ZAHVALJUJU Dejvidu Bekamu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji je danas srušio internet!

LEGENDARNO OKUPLJANJE "SPICE GIRLS" GRUPE: Zbog ovog snimka danas se svi ZAHVALJUJU Dejvidu Bekamu! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Ikonična devojačka grupa "Spice girls" Devojke se ponovo okupila za jedinstvenu izvedbu kako bi proslavile rođendan Viktorije Bekam. Modna dizajnerka i pevačica, poznata i kao Posh Spice, obeležila je svoj 50. rođendan sa glamuroznom proslavom u klubu Oswald's u Mayfairu, Londonu, gde su joj se na sceni pridružile njene bivše koleginice iz benda, Melani Braun, Emma Bunton, Geri Horner i Melani Čišolm, kako bi izvele njihov hit singl "Stop." Viktorijin suprug, Dejvid Bekam, bio je u prvom redu na okupljanju, pružajući podršku svojoj supruzi i njenim bivšim koleginicama.

Proslava, koju je Viktorija nazvala "najboljom noći ikada", dokumentovana je na njenom Instagramu, gde je delila trenutke živopisne atmosfere i koristila hešteg #SpiceUpYourLife. Poslednji put kada su svi pet članovi nastupili zajedno bilo je na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara 2012. u Londonu, što je ovaj ponovni susret učinilo veoma očekivanim i nostalgičnim trenutkom za fanove.

 

 

Dok su Spice Devojke krenule na turneju 2019. godine, Viktorija se odlučila da im se ne pridruži jer je bila fokusirana na svoj uspešan modni brend. U intervjuu sa američkom TV voditeljkom Ellen DeGeneres 2019. godine, Viktorija je izjavila da ponovno okupljanje sa grupom "jednostavno nije bilo pravo", potvrđujući da će uvek biti Posh Spice, ali da joj trenutni poduhvati imaju prednost.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktorija i Dejvid Bekam

Na rođendanskoj proslavi prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti, uključujući pevača Marka Antonija, kum Viktorijinog i Dejvidovog sina Cruza, i glumicu Evu Longoriju, koja nosi titulu kume njihove ćerke Harper. Zapažene ličnosti poput Toma Kruza, Salme Hajek, Rouzija Hantington-Vajtli, Džejsona Stetama i Gordon Remzija takođe su uveličale događaj svojim prisustvom, doprinoseći sjaju i glamuru večeri.

Zaključno, proslava rođendana Viktorije Bekam ne samo da je okupila Spice Devojke za nezaboravnu izvedbu, već je takođe poslužila kao okupljanje holivudske elite kako bi počastila prekretnicu jedne od najuticajnijih figura popularne kulture.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading