(POLUVREME) PARTIZAN VODI PROTIV IGOKEE: Tim iz Laktaša umalo da preokrene i pored velike prednosti crno-belih!

Autor:

Sport

21.04.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv susret u Laktašima.

(POLUVREME) PARTIZAN VODI PROTIV IGOKEE: Tim iz Laktaša umalo da preokrene i pored velike prednosti crno-belih!

Foto: KK Partizan/X

Košarkaši Partizana igraju protiv Igokee u Laktašima u okviru revanš meča četvrtfinala AdmiralBet ABA lige od 18.00 časova. Izabranici Željka Obradovića vode na poluvremenu rezultatom 49:38.

PRVA ČETVRTINA:

Partizan je krenuo furiozno od samog početka i pokazao da ima velike ambicije. Crno-beli su imali sjajan start meča napravivši seriju od 10:0. Igoeka je uspela da se konsoliduje nakon naleta Partizana i smanjili su prednost na 10:4 napravivši oni seriju od 4:0, ali je to prekinuo Zek Ledej trojkom.

Uspeva Igoeka da smanjuje 24:6, ali Džejlin Smit pogađa novu trojku za gostujući sastav. Odmah je zatim Balša Koprivica postigao lake poene. Odlično je igrao Partizan, ali ekipa iz Laktaša je pokazala da nije došla tek tako da se preda. Na kraju prve deonice crno-beli su imali prednost od 27:16.

DRUGA ČETVRTINA:

Ovaj period meča je Igokea započela poenima sa linije slobodnih bacanja uz dodatni napad i ušla u seriju do 3:0 (27:20). Igra domaćina se dosa popravila, dok su crno-beli posustali nakon odličnog početka. Topila se prednost Partizana (27:22), Filipović je bio taj koji je preokrenuo igru Igokee.

Nakon dužeg vremena Partizan je došao do poena kada je Kevin Panter pogodio trojku, ali je na drugoj strani Kondić vratio istom merom na drugoj strani. Nastavila je Igoeka da igra lepršavo na krilima Filipovića koji je njegov tim doveo na -2 (30:28).

Konsolidovali su se crno-beli nakon velkog naleta Igokee, pa su uspeli da odu na +5 (33:28). Skuplja promašaj Mateuš Ponitka i pogađa. Težak šut iz driblinga je pogodio Filipović i smanjio zaostatak svog tima (35:30).

Druga deonice je prošla u znaku dobre igre Igokee, a okončana je nerešenim rezultatom 22:22. Košarkaši Partizana su otišli na odmor sa zalihom od +11 (49:38).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading