OTKRIVEN NAJVEĆI BLAM SANDRE BULOK! Slavna glumica zbog OVOGA hoće da PROPADNE U ZEMLJU!

Autor:

Zabava

16.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jedne stvari koju je uradila neizmerno žali.

OTKRIVEN NAJVEĆI BLAM SANDRE BULOK! Slavna glumica zbog OVOGA hoće da PROPADNE U ZEMLJU!

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Holivudska glumica Sandra Bulok priznala je da nije baš zadovoljna svakim svojim potezom u karijeri, te da su se među uspešnim naslovima u kojima je ostvarila uloge i stekla popularnost našli i oni zbog kojih danas crveni od blama.

Sandra je igrala u mnogim blokbasterima, ali zbog uloge u jednom od njih žali i danas. Reč je o nastavku filma "Brzina" čiji je prvi deo proslavio.

- Uvek mi je bilo neprijatno što sam se pojavila u "Brzini 2". I danas mi je neprijatno. Radnja nema nikakvog smisla - izjavila je glumica u jednom podkastu.

Voditelj joj je rekao da mu se film svideo kao tinejdžeru, na šta je Bulok odgovorila da je bio u manjini.

Republika

Foto: youtube.com/Movieclips

Sandra Bulok i Kijanu Rivs u filmu "Brzina"

Drago mi je da si uživao, ali ja bih volela da nisam igrala na tom filmu. Osim tebe, ne znam nijednog fana tog filma - uzvratila je ona.

Nastavak "Brzine" objavljen je 1997. godine kao nastavak hita "Brzina" iz 1994., u kojem je Bulok glumila s Kijanom Rivsom. Taj dvojac je tek nekoliko godina kasnije priznao da se zaljubio jedno u drugo, ali budući da niko nije pokrenuo inicijatuvu, to je ostala tajna do decembra 2018.

"Brzina" je triler koji započinje s taocima zarobljenim u liftu, nastavlja se poterom autobusom i završava jurnjavom u podzemnoj željeznici. Ovaj je film krcat akcijom od početka do kraja: specijalnim efektima, uzbuđenjem i sjajnim kaskaderskim podvizima. Ipak nastavak "Brzina 2" nije baš najbolje prošao u bioskopima, a korisnici filmskog sajta IMDb dali su mu prosećnu ocenu 3,9 od najviše desetke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading