KAKVA BOMBA! KAJL DŽENER ČEKA BEBU SA TIMOTIJEM ŠALAMEOM! Slavni komičar otkrio tajnu poznatog para!

Autor:

Zabava

04.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je u podkastu ispričao sve detalje.

KAKVA BOMBA! KAJL DŽENER ČEKA BEBU SA TIMOTIJEM ŠALAMEOM! Slavni komičar otkrio tajnu poznatog para!

Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Rijaliti zvezda Kajli Džener i glumac Timoti Šalame već neko vreme uživaju u vezi, koju se trude da drže dalje od očiju javnosti. Svoju vezu čuvaju samo za sebe, ali sada je, po svemu sudeći, tome došao kraj budući da je komičar Danijel Toš svojim saznanjem o njima bacio bombu i uzburkao medije!

Naime, komičar je u podkastu ispričao da je dobio informaciju da ovaj poznati par čeka svoje prvo zajedničko dete.

- Evo nečeg ludog. Bio sam u prodavnici u Malibuu i pričao sam sa prodavcem. Pokušao sam to da izbegnem, ali se desilo, pa sam ga pitao zašto je prodavnica dan ranije bila zatvorena. Rekao mi je: 'Ne bi trebalo da pričam o tome, ali snimano je finale sezone Kardašijanovih - ispričao je Toš u podkastu i nastavio:

Republika

Foto: Instagram/ kyliejenner

Kajli Džener

- Spojler, ovde pričamo o kraju sezone koja tek treba da se emituje. Prodavac mi je ispričao da su iznajmili celu prodavnicu, zatvorili je i pravili se da su u kupovini. Ovo je bila scena koja se navodno desila. Kajli je otkrila da je trudna ponovo i to sa Timotijevim detetom. Kakva bomba! - dodao je on.

Ipak, on se ogradio rekavši da te informacije nije proveravao, te da je samo ispričao ono što mu je rekao prodavac.

Međutim, nakon što je ovo izašlo u javnost, pojavili su se brojni članci u kojima se tvrdi da to nije istina. Timoti i Kajli se o tome nisu oglašavali, a kao što je poznato, rijaliti zvezda ima dvoje dece sa bivšim dečkom Travisom Skotom.

Podsetimo, glasine o tome da su Timoti i Kajli zajedno pojavile su se početkom prošle godine. Nijedno od njih dvoje se o tome nije oglašavalo, a onda su viđeni na jednom koncertu zajedno, a potom i na dodeli nagrada "Zlatni globus".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading