TAJSON NOKAUTIRAO BREDA PITA ŠOKANTNIM TVRDNJAMA: Uhvatio suprugu u krevetu sa slavnim glumcem, sve opisao u memoarima!

Autor:

Zabava

01.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebao sam se razvesti, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije, rekao je bokser.

TAJSON NOKAUTIRAO BREDA PITA ŠOKANTNIM TVRDNJAMA: Uhvatio suprugu u krevetu sa slavnim glumcem, sve opisao u memoarima!

Foto: youtube.com/printscreen

Čuveni bokser je u svojim memoarima opisao neprijatnu situaciju koju je doživeo osamdesetih godina prošlog veka.

Majk Tajson tvrdi da je svoju bivšu ženu Robin Givens, s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u krevetu s glumcem Bredom Pitom. To je napisao u svojim memoarima "Undisputed Truth" iz 2013, a ceo slučaj se dogodio u vreme kad je bokser vodio brakorazvodnu parnicu s Robin.

Tog dana, kako opisuje Tajson, trebalo je da potpiše papire za razvod od Robin, ali se predomslio i otišao do nje kako bi je posljednji put posetio. Parkirao je auto ispred njene kuće i video je svoju i dalje zakonitu suprugu kao sedi u automobilu sa Bredom Pitom. Međutim, tu nije kraj. Nešto kasnije slavni bokser zatekao ih je u spavaćoj sobi, što ga je razbesnelo. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Majk tvrdi da ga je glumac molio da ga ne "razbije" od batina. 

- Stari, nemoj me udariti, nemoj me udariti - navodno je rekao Bred Pit, tvrdi bokser.

- Trebali ste mu videti izraz lica kad me ugledao. Izgledao je kao da živi poslednje trenutke u svom životu. Čini mi se da je bio malo naduvan - napisao je bokser u svojim memoarima. 

U emisiji "In Depth s Grahamom Bensingerom", Tajson je rekao da je zbog celog ovog događaja bio veoma ljut na Pita.

- Trebao sam se razvesti, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije - rekao je bokser.

Celu ovu priču Tajsonova bivša supruga Givens je negirala, a ovim povodom dosad se nije oglašavao ni holivudski zavodnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading