PEVAČICA SE PROSULA KAO SVEĆA NA KONCERTU: Snimak stašnog pada preplavio društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari se nižu kao ludi, fanovi zabrinuti!

PEVAČICA SE PROSULA KAO SVEĆA NA KONCERTU: Snimak stašnog pada preplavio društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.dailymail.co.uk/video

Legendarna Madona je i ovog vikenda dokazala svoje neosporno scensko umeće nakon što je doživela nezgodu na svom koncertu. Ova pevačica, koja je nedavno objavila trejler za muzički spot sa The Weeknd-om i Playboi Carti-jem, posrnula je na pozornici tokom nastupa na svojoj Celebration turneji u Climate Pledge Areni u Sijetlu. Video snimak koji su fanovi podelili na TikTok stranici prikazuje šta se tačno desilo.

Madona je tokom izvođenja pesme "Open Your Heart" sedela na stolici kao deo koreografije. Plesni pokreti zahtevali su da plesač povuče stolicu prema glavnoj pozornici, ali očigledno su visoke potpetice koje su nosili izazvale klizanje, te su plesač i Madona završili na podu sa nogama u vazduhu. Nakon trenutka dezorijentacije, Madona se okrenula na stomak i uputila mali smeh, što je osvojilo simpatije publike. Još jedan član posade pritekao joj je u pomoć i pomogao joj da ustane i sedne na drugu stolicu. Madona je pokušala da nastavi nastup, ali je izdala blagu psovku kada je shvatila da sedi na stolici naopako, te se okrenula. Drugi plesač koji je vukao stolicu pridružio se pevačici, pružio joj zagrljaj i malo se provukao pre nego što je otišao dalje.

 

 

Iako je pokušala da se fokusira na nastup, uzbuđenje je i dalje imalo uticaja na nju.

Đavola, zaboravila sam reči - rekla je ona.  

Međutim, brzo je prisetila tekst i koreografiju pesme i uspešno je dovela do kraja. Nakon što je video snimak incidenta postao javan, obožavaoci su mogli samo da izraze divljenje. 

- "Ona je profesionalac... Sva njena nastojanja da nas zabavi... Morate je voleti... Ona je neverovatna", "I niko se neće usuditi da kaže bilo šta loše o njenom padu jer ga je prihvatila i spasila uz onaj njenu dražesni smeh" - glasili su komentari. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona

Madona je bila hospitalizovana zbog teške bakterijske infekcije u junu, tokom koje su je lekari stavili u medicinski indukovanu komu kako bi se borili protiv bolesti. Pevačica je morala da odloži početak turneje, koja je bila planirana za jul, i započela je u oktobru u O2 areni. Turneja je zakazana da se završi 26. aprila u Meksiko Sitiju u Palacio de los Deportes.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading