UMRO BRAT SNUP DOGA: Reper se oprostio potresnim rečima!

Autor:

Zabava

16.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper podelio tragične vesti!

UMRO BRAT SNUP DOGA: Reper se oprostio potresnim rečima!

Foto: instagram.com/printscreen

Snup Dog

Muzička industrija doživela je težak udarac sa vestima o smrti Binga Vortingema, brata poznatog repera Snupa Doga. U 44. godini, Bing je napustio ovaj svet, ostavljajući porodicu i prijatelje u tuzi. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a reakcije na društvenim mrežama pokazuju koliko je Bing bio voljen i poštovan.

Snup Dog je odao počast svom bratu na svom Instagram profilu, objavljujući emocionalnu poruku uz video snimak Binga. U poruci je istakao Bingov smisao za humor i njegovu važnost u njihovim životima. Video snimak prikazuje Binga na groblju sa Snupom i njihovim bratom Džerijem, pružajući intiman uvid u porodične veze i njihovu povezanost.

Uvek nas je zasmejavao, sad je opet sa mamom - napisao je čuveni reper.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

TMZ je preneo da je Bing bio polubrat Snupa Doga, sa majčine strane, i da je godinama sarađivao sa Snupom, da bi na kraju postao i njegov menadžer za turneje. Ova informacija baca novo svetlo na njihov odnos i saradnju, ističući Bingovu ulogu iza kulisa u karijeri slavnog repera.

Bingova smrt je potresla mnoge, ali će njegovo nasleđe i uticaj ostati da živi kroz sećanja, muziku i priče o njemu. 

Pre nekoliko godina, Bing je odlučio da samostalno krene u akciju i preselio se u Kanadu da otvori muzički studio i produkcijsku kompaniju - spajanje njegovog sopstvenog Dogg Records-a i kanadske hip-hop izdavačke kuće Urban Heat Legends.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading