PREMINUO POZNATI JUTJUBER: Velika tuga, imao je samo 23 GODINE!

Autor:

Zabava

14.02.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađen mrtav u stanu, na licu mesta bio je pribora za drogu!

PREMINUO POZNATI JUTJUBER: Velika tuga, imao je samo 23 GODINE!

Foto: Youtube.com printscreen

Mladi jutjuber Mudea Sedik, poznatiji kao "Twomad", preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu, ostavljajući svoje mnogobrojne fanove u šoku. U svojoj 23. godini, Twomad je bio jedna od najpoznatijih internet ličnosti sa milionima pratilaca na različitim kanalima i društvenim mrežama.

Policija je pronašla Tumeda u utorak uveče, nakon što su zabrinuti prijatelji prijavili da se nisu čuli s njim nekoliko dana, a da je propustio i neke zakazane sastanke. Na licu mesta pronađen je pribor za drogu, što je dovelo do sumnje da je moguće predoziranje uzrok smrti. Iako smrt nije tretirana kao sumnjiva, detalji oko vremena njegove smrti su još uvek nejasni.

Twomad je bio poznat ne samo po svojim šaljivim sadržajima i komentarima o igricama, već i po svojoj ljubavi prema internet kulturi koja ga je učinila omiljenim među mnogobrojnim obožavaocima. Njegovi video snimci su privlačili ogroman broj pregleda, dok je jedan od njegovih najpoznatijih mimova bio "Laku noć, devojko, vidimo se sutra", koji je izazvao smeh kod mnogih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muudea Sedik (@twomad360)

 

Iako je Twomad bio van radara poslednjih meseci kada je u pitanju kreiranje sadržaja, njegova smrt ostavlja prazninu među njegovim obožavaocima i celokupnom internet zajednicom. Njegovi poslednji video snimci datiraju od pre pet meseci, a iako je izgledao raspoloženo, njegova smrt je šokirala mnoge.

Mudea Sedik, poznat kao "Twomad", ostavio je iza sebe neizbrisiv trag u svetu interneta, a njegova smrt je podsetnik koliko su jutjuberi i internet ličnosti važan deo savremene kulture.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading