MENJA PELENE MUŽU I BEBI?! Slavna manekenka rodila sina 45 godina starijem MILIONERU koji je TEŠKO BOLESTAN, sad vodi računa o njemu!

Autor:

Zabava

14.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinu su dali ime Đorđe po ocu poznatog dizajnera.

MENJA PELENE MUŽU I BEBI?! Slavna manekenka rodila sina 45 godina starijem MILIONERU koji je TEŠKO BOLESTAN, sad vodi računa o njemu!

Foto: Tanjug/AP

Roberto Kavali

Slavni dizajner Roberto Kavali postao je otac po šesti put prošle godine kada je njegova dugogodišnja devojka, bivša švedska manekenka Sandra Nilson, rodila sina Đorđa. Beba je rođena u Firenci, a ime Đorđo odabrano je kao omaž Kavalijevom ocu, koji je tragično stradao tokom Drugog svetskog rata.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Roberto Kavali jako lošeg zdravstvenog stanja

Nakon rođenja deteta, kako su mediji preneli, ni Kavali ni Sandra nisu bili prisutni u javnosti. 

Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre nedelju dana baš ovde u Firenci, prelepa je i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što je došao na svet. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac koga su nacisti streljali u masakru u Kavrilji kada sam imao četiri godine - rekao je tada Roberto za magazin Novela 2000.

Nakon toga, 83-godišnji Kavali se nije oglašavao, niti se mogao videti u javnosti, kao ni lepa 38-godišnja Sandra. No, kako je zdravstveno stanje Kavalija veoma loše u poslednjih par godina, te je poznato da se teško kreće, ovako nešto ne čudi.

Sa druge strane, Sandra se takođe povukla u potpunu ilegalu nakon rođenja prvog deteta, te nije isključeno da većinu vremena provode upravo na ostrvu u Švedskoj koje joj je poklonio, a gde imaju potpunu privatnost, bez mogućnosti da ih paparaci snime.

Inače, spekulacije o trudnoći Sandre Nilsen i o tome kako je beba došla na svet, nisu izostale. Mnogi su se pitali da li je Sandra zaista bila trudna ili je beba došla uz pomoć surogat majke. Takođe, bilo je onih koji su bili u šoku što je Kavali postao otac u svojim godinama, imajući u vidu njegovo loše zdravstveno stanje.

Kavali nije krio svoju ljubav prema Sandri, obasipajući je skupocenim poklonima, luksuznim putovanjima i čak kupovinom privatnog ostrva u Švedskoj vrednog 2,2 miliona funti. Iako su mnogi ismejavali njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, par se nije obazirao na komentare, već je bio fokusiran na svoju ljubav. Ipak, javnost nije prestajala sa komentarima, spekulišući o Sandrinim motivima i Kavalijevom zdravstvenom stanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading