ČUVENOM GLUMCU SE RAK NEPRESTANO VRAĆA: Hitno urađene dve BIOPSIJE, doktori sumnjaju na NAJGORE!

Autor:

Zabava

10.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične vesti potresle fanove!

ČUVENOM GLUMCU SE RAK NEPRESTANO VRAĆA: Hitno urađene dve BIOPSIJE, doktori sumnjaju na NAJGORE!

Foto: Tanjug/AP

Hju Džekmen

Čuveni australijski glumac Hju Džekmen, koji je stekao ogromnu popularnost širom sveta i zaradio veliko bogatstvo ulogama u "Iks-menu" i sagama o "Vulverinu", poslednjih godina se suočava s konstantnom borbom protiv opake bolesti. Naime, kako se već ranije pisalo, Džekmenu se kancer kože vraćao čak šest puta zbog čega je imao velikih poteškoća u svom životu. 

Međutim, iako je delovalo da se situacija i borba sa opakom bolešću primirila, Hju je otkrio da je ponovo podvrgnut analizama za rak kože, nakon nedavne posete doktoru. Na društvenim mrežama, glumac je podelio svoje zdravstveno stanje sa fanovima, izjavivši da je upravo imao dve biopsije i da očekuje rezultate u narednim danima.

- Hej, ljudi. Hteo sam da ovo čujete od mene. Upravo sam imao dve biopsije. Očekujem rezultate testiranja kroz nekoliko dana. Samo da vas podsetim, rak bazalnih ćelija je najmanje opasan, ali nadam se da će vas ovo podstaći da se zaštitite od sunca - rekao je u svojoj objavi Džekmen, koji trenutno ima 54 godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hju Džekmenu se rak kože vraćao čak šest puta

Podsećanja radi, Hju Džekmenu dijagnoza raka kože postavljena 2013 godine, i od tada, uprkos stalnom lečenju i tretmanima koji vrede čitavo bogatstvo, bolest mu se uporno vraća. Iako važi za jednu od najpopularnijih faca u svetu filma, glumac svoju borbu nikada nije krio od javnosti, te je uvek otvoreno govorio o svemu kroz šta prolazi i svojim fanovima širom sveta je zahvaljivao na bezuslovnoj podršci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading