VRELE SCENE NJENOG INTIMNOG ODNOSA OBIŠLE INTERNET: Najzgodnija glumica izdominirala u krevetu, muškarci pali u trans! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica se pokazala "na delu", fanovi gledaju i ne veruju.

VRELE SCENE NJENOG INTIMNOG ODNOSA OBIŠLE INTERNET: Najzgodnija glumica izdominirala u krevetu, muškarci pali u trans! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@topbinge4073

Sofija Vergara

Sofijina interpretacija zloglasne Griselde Blanco, inače narko bosa, u seriji "Griselda" je očarala publiku, sa njenim eksplicitnim scenama koje su privukle posebnu pažnju. Režirana od strane Andreasa Baiza i napisana od strane Douga Mira i Ingrid Escajede, serija je premijerno prikazana na Netfliksu 25. januara, sastavljena od šest uzbudljivih epizoda. Serija je dobila široko priznanje od kritičara, sa mnogima koji hvale Sofijinu ubedljivu izvedbu.

U svojoj prvoj nedelji, "Griselda" se vinula na prvo mesto liste najgledanijih serija u neverovatnih 89 zemalja, cementirajući svoj status kao globalna senzacija. Intenzivna prikaz Griselde Blanco-ovog života, uz Sofijin neizmerni glumački talenat, je rezonirala sa publikom širom sveta, izazivajući razgovore i zarađujući široko priznanje.

Sofijine eksplicitne scene sa kolegom Albertom Guerrom, koji igra Griseldinog trećeg muža Darija Sepulvedu, su izazvale intenzivne diskusije i zaradile pohvale za njihov sirov i autentičan prikaz turbulentnog odnosa likova.

Republika

Foto: shutterstock.com

Sofia Vergara

 

Gledaoci su se obratili društvenim mrežama izražavajući svoje divljenje, sa komentarima poput "Ova epizoda mi je uljepšala dan," "Sofija zaslužuje sve nagrade," i "Po mom mišljenju, ona je najprivlačnija glumica svih vremena" preplavljujući onlajn platforme.

Međutim, usred uspeha serije, porodica Griselde Blanco je preduzela pravne mere protiv Netfliksa i Sofije Vergare, tvrdeći neovlašćenu upotrebu njihovih likova i intervjua. Porodica je pokušala da spreči objavljivanje serije, dodajući sloj kontroverze širokom priznanju.

 


Dok "Griselda" nastavlja da očarava publiku svojom uzbudljivom pričom i Sofijinom uzbudljivom izvedbom, ona stoji kao dokaz o trajnom uticaju istinitih kriminalističkih drama i moći sjajne glumačke postave u donošenju ovih kompleksnih narativa u život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading