ALEK BOLDVIN OPTUŽEN ZA UBISTVO KOLEGINICE: Isplivali jezivi detalji tragedije na snimanju!

Autor:

Zabava

19.01.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija na snimanju desila se u oktobru pre dve godine, a porota je donela novu odluku.

ALEK BOLDVIN OPTUŽEN ZA UBISTVO KOLEGINICE: Isplivali jezivi detalji tragedije na snimanju!

Foto: Printscreen/Youtube/NBC

Velika porota u Novom Meksiku donela je odluku da optuži glumca Aleka Boldvina za smrt snimateljke Haline Hačins tokom snimanja filma "Rust". Ovaj događaj ponovo je pokrenuo krivični postupak protiv Boldvina, mesecima nakon što je prvobitni postupak bio odbačen.

Optužnica je objavljena u petak i tereti Aleka Boldvina za ubistvo iz nehata na osnovu nesavesne upotrebe vatrenog oružja i nebrige za bezbednost drugih. Potvrđenu optužnicu možete videti ovde.

Prethodne optužbe su odbačene prošle godine. Boldvin još nije komentarisao.

Podsećamo, tragedija na snimanju desila se u oktobru pre dve godine.

- Nesreća je što se užasna tragedija pretvorila u ovo pogrešno kazneno gonjenje. Za sve optužbe odgovaraćemo na sudu - poručuju advokati Aleka Boldvina koji se od početka procesa zbog smrti Haline Hačins, ali i ranjavanja reditelja filma Džeola Souze izjašnjava da nije kriv.

Tužioci Kari Morisej i Džejson Lusi rekli su da će u naredna dva meseca izneti slučaj pred veliku porotu kako bi se razmatralo podizanje optužbe. Ukoliko Aleka Boldvina proglase krivim, mogao bi da dobije kaznu do 18 meseci zatvora.

- Nakon opsežne istrage u proteklih nekoliko meseci, dodatne činjenice su izašle na videlo i verujemo da one pokazuju da gospodin Boldvin ima krivičnu odgovornost za smrt Haline Hačins i ranjavanje Džoela Souze - rekli su tužioci i naglasili:

- Verujemo da je prikladno dopustiti veću građana Novog Meksika da odluči da li treba krivično goniti gospodina Boldvina.

Optužnica je vraćena u petak i tereti Boldvina za ubistvo iz nehata na temelju nehajne upotrebe vatrenog oružja i nepoštovanja sigurnosti drugih.

Prethodne optužbe, koje su podneli tužioci Novog Meksika, odbačene su prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading