VIN DIZEL OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Asistentkinja iznela jezive detalje iz noći u kojoj je proživela PAKAO!

Autor:

Zabava

21.12.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša asistentkinja glumca Vina Dizela nedavno je podnela tužbu tvrdeći da ju je glumac seksualno napao!

VIN DIZEL OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Asistentkinja iznela jezive detalje iz noći u kojoj je proživela PAKAO!

Foto: Instagram.com

Bivša asistentkinja glumca Vina Dizela, Asta Džonason, nedavno je podnela tužbu tvrdeći da ju je glumac seksualno napao u hotelu St. Regis u Atlanti. U tužbi su navedeni jezivi detalji koji su privukli pažnju medija i javnosti.

Asta Džonason je ispričala da ju je Vin Dizel pozvao u svoj apartman nakon povratka iz kluba sa hostesama. Nakon što su ostale žene otišle, Dizel je navodno zgrabio Astu za zglobove ruku i povukao ju je na krevet, ignorišući njene molbe da prestane. Tužba dalje navodi da je Dizel dodirivao i ljubio njene grudi, a potom je prešao na još intimnije postupke, uzrokujući prestravljenost i osećaj nemoći kod Asta.

Asta Džonason je u vreme napada radila u Dizelovoj kompaniji "One Race", gde joj je bio zadatak da organizuje zabave, prati glumca na prijemima i brine se da bude u njegovoj "blizini" prilikom fotografisanja sa drugim ženama. Ona tvrdi da je, nakon napada, otpuštena samo nekoliko sati kasnije, što dodatno baca senku sumnje na okolnosti njenog otkaza.

 

 

U tužbi koja je podneta sudu u Los Anđelesu, Džonason optužuje glumca za polnu diskriminaciju, namerno nanošenje emocionalnog stresa, neprijateljsko radno okruženje, nezakoniti otkaz i odmazdu. Dodatno, ona navodi da je doživela i da i dalje trpi poniženje, emocionalnu patnju, mentalnu i fizičku bol i nelagodnost. Važno je napomenuti da je ohrabrila pokret "MeToo Speak Out Act", a njen cilj je pravda i povratak slobode.

Ova tužba protiv Vina Dizela izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno u kontekstu pokreta #MeToo i borbe za pravdu žrtava seksualnog zlostavljanja. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakav će ishod imati ova tužba koja je potresla javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading