MORALA SAM SKORO DA UMREM, DA BIH OKUPILA DECU: Poznata pevačiča bila dva dana u komi, svi je otpisali, a ona se IZDIGLA IZ PEPELA!

Autor:

Zabava

18.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva se zahvalila svima koji su bili uz nju kad joj je bilo najteže.

MORALA SAM SKORO DA UMREM, DA BIH OKUPILA DECU: Poznata pevačiča bila dva dana u komi, svi je otpisali, a ona se IZDIGLA IZ PEPELA!

Foto: Tanjug/AP

Madona

Tokom nedavnog koncerta u Bruklinu, Madona (65) je otvorila dušu o svojoj životnoj borbi ranije ove godine. Pop kraljica je otvoreno otkrila da je bukvalno bila na ivici smrti pre samo nekoliko meseci, te da je bila 48 sati u komi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona jedva preživela bakterijsku infekciju

Naime, zbog bakterijske infekcije je završila na odjeljenju intenzivne njege, a kada se probudila, sve joj je nbilo mutno i maglovito.

Činjenica da sam sada ovde je je**no kraljevsko čudo. Večeras su u ovoj dvorani neki ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Postoji jedna veoma važna žena koja me je odvukla u bolnicu… Onesvestila sam se na podu kupatila i probudila sam se u bolnici - rekla je Madona, te se zahvalila misterioznoj ženi:

Republika

Foto: printscreen/tik tok/madonna

Kraljica popa se zahvalila svima koji su bili uz nju dok je ležala u bolnici

- Kada sam se prvi put osvestila, videla sam šestoro neverovatne dece kako sede u sobi. Usput, morala sam skoro da umrem da bih svu svoju decu dovela u jednu sobu – znam da je to nekako smešno.

Podsetimo, pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi.Madona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.Ona je pronađena kod svoje kuće u Njujorku, u subotu 24.06, i to bez svesti, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu.Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici, uz majku.Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading