POZNATI REPER IMAO STRAŠAN UDES: Auto demoliran, on završio u BOLNICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Instagram podelio je strašne kadrove sa lica mesta!

POZNATI REPER IMAO STRAŠAN UDES: Auto demoliran, on završio u BOLNICI! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna

Reper poznat kao 2 Čeinz doživeo je saobraćajnu nezgodu u Majamiju 9. decembra i završio u bolnici. Iako su američki mediji izvestili da je zadobio povrede, srećom, njegovo stanje nije bilo ozbiljno. Fanove je posebno zabrinulo to što je sam sebe snimao dok su ga odvodili u bolnicu, te je isto objavio na svom Instagram profilu. Na snimku se vidi i smrskan automobil, dok reper leži u kolima Hitne pomoći.

Republika

Foto: Instagram.com

2 Čeinz

Prema pisanju "TMZ-a", vozač koji ga je udario bio je pod uticajem alkohola. Interesantno je da vozilo koje je reper pokazao na svom profilu nije njegovo, već je pripadalo čoveku koji je izazvao nezgodu.

Saobraćajna nezgoda u kojoj je reper 2 Čeinz učestvovao dogodila se u Majamiju 9. decembra. Njegovo samosnimljenje dok su ga odvodili u bolnicu izazvalo je pažnju javnosti i fanova. Na snimku koji je objavio na Instagramu vidi se oštećeno vozilo i reperovo stanje nakon nezgode. Prema informacijama "TMZ-a", vozač koji je izazvao nezgodu bio je pod uticajem alkohola. Ovo su detalji koji su privukli pažnju javnosti i izazvali razne reakcije.

Republika

Foto: Instagram.com

2 Čeinz

Tauheed K. Epps, poznatiji po profesionalnom imenu 2 Čeinz, popularan je američki reper i hip hop umetnik. Rodom iz Georgije, svoju je muzičku karijeru započeo formirajući hip hop duo Playaz Circle, zajedno sa srednjoškolskim prijateljem. Čeinz je kasnije nastavio samostalno i ostvario značajan uspjeh u muzičkoj industriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading