GLUMICA NA BINI POGOĐENA U GLAVU: Strašan snimak napada kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasan trend se nastavlja, publika se ne smiruje!

GLUMICA NA BINI POGOĐENA U GLAVU: Strašan snimak napada kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Twitter/timmostea

florens pju

Florens Pju, poznata holivudska glumica, doživela je nezgodu na promociji filma "Dune: Part Two" u Sao Paulu u Brazilu. Dok je pozirala sa postavom filma na bini, pogođena je u glavu predmetom bačenim iz mase. Incident je izazvao šok i zatečenost kod glumice i njenih kolega, a snimak tog događaja postao je viralan na društvenim mrežama, sa gotovo 2,5 miliona pregleda u manje od 12 sati.

Javnost je reagovala osuđujuće na ovaj incident, a većina ljudi je šokirana potezom napadača. Ovo nije prvi put da se javne ličnosti suočavaju sa sličnim incidentima. U prethodnim mesecima, poznate ličnosti poput Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink takođe su bile meta napadača. Postavlja se pitanje da li su ovi napadi namerni ili slučajni, ali trend takvih incidenata postaje sve izraženiji.

Srećom, Florens Pju nije pretrpela ozbiljnije povrede osim neprijatnosti i bola izazvanog udarcem. Međutim, ovaj incident baca svetlo na problem sve češćeg napadanja javnih ličnosti na događajima ovog tipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading