PREMINULA SLAVNA GLUMICA: Obožavali ste je u OMILJENIM serijama!

Autor:

Zabava

01.12.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula škotska glumica Bridžit Forsajt u 83. godini

PREMINULA SLAVNA GLUMICA: Obožavali ste je u OMILJENIM serijama!

Foto: Pixabay

Sveća

Škotska glumica Bridžit Forsajt preminula je u 83. godini, u petak, mirno u snu i okružena porodicom, izjavio je njen agent Mark Pemberton. Forsajt je tokom svoje karijere bila aktivna na sceni, televiziji i radiju, a posebno se isticala u brojnim radijskim predstavama na Bi-Bi-Siju, kao i serijalu Radija 4 Nedelja Eda Rirdona.

Republika

Foto: Profimedia

Bridžit Forsajt

Raznovrsna karijera i muzički talenat

Pemberton je istakao njenu raznovrsnu karijeru i istaknute uloge u popularnim serijama poput "Still Open All Hours", "Doctor Who", "The Bill", "Whatever Happened to the Likely Lads?" i mnogim drugim. Pored glume, Forsajt je bila talentovana muzičarka, svirala je violončelo, pevala i komponovala, a kasnije se pridružila nekoliko bendova, među kojima se isticao The Fircones.

Porodični život i sećanje na supruga

Bridžit Forsajt bila je udata za Brajana Milsa, koji je preminuo 2006. godine, i sa njim je imala dvoje dece. Njen agent je istakao da je Forsajt ostavila neizbrisiv trag kako u svetu glume, tako i muzike, te da će je pamtiti po njenom doprinosu umetnosti i kulturi.

Republika

Foto: Profimedia

Bridžit Forsajt

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading