SUDBINSKA VEZA METJUA PERIJA I DŽULIJE ROBERTS: Preminuo na njen rođendan, a o njihovoj LJUBAVI i dalje bruji svet - zbog ovoga ju je OSTAVIO!

Autor:

Zabava

31.10.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuli glumac bio je ludo zaljubljen u svoju koleginicu, ali jednu stvar nije mogao da izdrži!

SUDBINSKA VEZA METJUA PERIJA I DŽULIJE ROBERTS: Preminuo na njen rođendan, a o njihovoj LJUBAVI i dalje bruji svet - zbog ovoga ju je OSTAVIO!

Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Metju Peri (55) preminuo je ovog vikenda u svom domu u Los Anđelesu, a tužba vest slomila je milione obožavalaca kultne serije "Prijatelji", u kojoj se on proslavio u ulozi Čendlera Binga. Ono što mnogi nisu znali je da je Metju ludo voleo svoju koleginicu Džuliju Roberts.

Njih dvoje su 1996. godine bili u ljubavnoj vezi šest meseci, a Peri je raskid sa slavnom glumicom objasnio tako što je rekao da je "prekinuo s lepom i brilijantnom Džulijom zbog svoje borbe s ovisnošću" i zbog toga što se "nije osećao 'dovoljnim' za nju". Bilo mu je to previše i stalno je bio opterećen da će ga ostaviti, pa je, umesto da se suoči s tom neizbežnom agonijom, on nju ostavio.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Metju i Džulija u "Prijateljima"

Zbližili su pre njenog gostovanja u drugoj sezoni ove serije. Tada su se samo družili, a ona je imala jedan uslov za gostovanje u "Prijateljima" - da bude uključena u priču Čendlera Binga.

Zbog ovoga joj je on poslao tri tuceta crvenih ruža i čestitku na kojoj je pisalo: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od mogućnosti da glumiš sa mnom je ta što napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Pre nego što su se upoznali lično, komunicirali su putem faks aparata. Kako je Peri ispričao, jedno drugom su slali stotine poruka dnevno, iako su bili pretrpani poslovnim obavezama. Džulijine poruke je opisao kao pametne i kao one koje su ga naterale da se oseća kao da je njena misija na ovoj ovoj planeti ta da nasmeje svet.

Republika

Foto: AP Rich Fury

Metju Peri

Udvaranje je trajalo tri meseca, a nakon romantičnih poruka usledili su i dugi telefonski razgovori, te potom i susret licem u lice.

- Nakon toga nas više niko nije mogao zaustaviti. Padali smo, nisam bio siguran u šta, ali padali smo... - otkrio je on.

Sudbina se poigrala, pa je Metju preminuo 28. oktobra, baš na Džulijin 56. rođendan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džulija Roberts

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading