HOROR U DOMU RIJALITI ZVEZDE: Krv na sve strane, slike sa lica mesta PRESTRAŠILE JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog poteza javnost joj je uputila žestoke kritike.

HOROR U DOMU RIJALITI ZVEZDE: Krv na sve strane, slike sa lica mesta PRESTRAŠILE JAVNOST! (FOTO)

Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ponovo je izazvala kontroverze svojim poslednjim potezom! Naime, Kim je odlučila da na Noć veštica svoj dom u Kalabasasu pretvori u pravu horor scenu i podeli je sa svojim pratiocima na Instagramu. Međutim, reakcije nisu bile ni malo pohvalne!

Kim je svoju vilu dekorisala kosturskim glavama, krvlju, otkinutim delovima tela, a posebno jeziv detalj bio je nepomično ležeća dečija glava. Ovaj video je izazvao gnev javnosti, posebno zbog toga što se svet trenutno suočava sa ratom koji odnosi nevine živote.

Kritike su pljuštale na sve strane, dok su mnogi osuđivali Kiminu neosetljivost i besmisleno trošenje novca na ovakvu dekoraciju. Mnogi su se zapitali kako neko može biti toliko van dodira sa stvarnošću i ne shvatiti užas koji se dešava širom sveta.


Instagram korisnici su bili šokirani i zgroženi predstavom koju je Kim kreirala, nazivajući je "bolesnim prikazom bogatstva". Ova kontroverzna porodica već je poznata po svom višku i raskoši, ali ovaj put su definitivno preterali.

Jedan korisnik je čak predložio da bi Kim umesto na ovakvu dekoraciju mogla da donira novac za nešto mnogo korisnije i lepše. Očigledno je da je ova Noć veštica izazvala više negativnih nego pozitivnih reakcija i da su mnogi ogorčeni na Kiminu nedostatak ukusa i svesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading