OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA IZ BRAKA BEKAMOVIH: Viktorija i Dejvid prvi put pred kamerama o NEVERSTVU!

Autor:

Zabava

08.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O dokumentarcu o životu Dejvida Bekama bruji ceo svet, bračni par je prvi put pred kamerama progovorio o navodnoj aferi!

OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA IZ BRAKA BEKAMOVIH: Viktorija i Dejvid prvi put pred kamerama o NEVERSTVU!

Foto: Profimedia

Dejdiv i Viktorija

Pre nekoliko dana na platformi Netfliks izašao je dokumentarac o slavnom Dejvidu Bekamu, koji se bavi njegovom sportskom karijerom, ali i privatnim životom. Dokumentarac iz četiri dela radio je režiser Fišer Stivens, trostruki dobitnik nagrade Oskar.

- Ovo je desetogodišnjica mog odlaska u penziju. Nije samo o mojoj fudbalskoj karijeri, već i o mojoj porodici, o braku sa Spajsicom, mom putovanju. Rolerkoster emocija, ali bilo je specijalno dok smo ga pravili - rekao je Bekam za Netfliks.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Porodica Bekam na premijeri dokumentarca

Prva epizoda govori o Bekamovim počecima u fudbalu, njegovom potpisivanju ugovora za Mančester Junajted, instant slavi i upoznavanju sa Viktorijom Adams, članicom grupe "Spice Girls", sa kojom je i dalje u braku. Kako vreme odmiče, Bekam otvara dušu o pritisku koji je imao od engleske javnosti kad je na Mundijalu 1998. godine dobio crveni karton u meču protiv Argentine, zbog čega su ga u Engleskoj okrivili za gubitak utakmice i postao je osoba koju najviše mrze.

Kako je otkrio u dokumentarcu, Bekam se tada borio sa depresijom, a Viktorija i dalje krivi sve ljude koji su ga javno linčovali za ovo. Između ostalog, oni su prvi put progovorili i Dejvidovoj navodnoj aferi i to na kraju treće epizode i početku četvrte epizode.

Republika

Foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam

Viktorija i Dejvid su o navodnoj aferi u Madridu govorili zasebno i nisu pružili ni direktne potvrde, ali ni direktne demantije na ovu temu.

- Izbilo je više priča u tabloidima (o navodnoj aferi), kako si se osećao? - pitao je reditelj.

- Bilo je strašnih priča sa kojima je bilo teško nositi se. To je bio prvi put da smo Viktorija i ja imali takav pritisak u našem braku - odgovorio je Bekam.

- Da li bi rekla da je to najteži trenutak u vašem braku? - pitao je reditelj Viktoriju.

- 100 odsto. To je bio najteži period za nas, jer smo se osećali kao da je ceo svet protiv nas. Iskreno, bili smo i jedno protiv drugog. Do Madrida, nekad smo se osećali da su svi protiv nas. Ali smo bili zajedno, konektovani i imali smo jedno drugo. Ali kad smo otišli u Španiju, nismo se osećali kao da imamo jedno drugo. I to je tužno - priznala je Viktorija.

Republika

Foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid je pričao kako se osećao usamljeno u početnim danima u Real Madridu, klubu u koji je prodat nakon što je pola života proveo u Mančesteru. 

- Kako ste preživeli to? - pitao ga je reditelj.

- Um, ne znam. Ne znam. Ne znam kako smo prošli kroz to, iskreno. Viktorija mi je sve na svetu. Bilo je teško gledati je povređenu, ali mi smo borci i u to vreme je bilo potrebno da se borimo jedno za drugo. Bilo je potrebno da se borimo za našu porodicu. I ono što smo imali je bilo vredno borbe. Na kraju, to je naš privatni život - rekao je Bekam.

Kako navodi kritičar iz "IndieWire", reditelj je uspešno ispitao Bekama o njegovoj strasti prema fudbalu, njegovom kompleksnom odnosu sa ocem, ali samo ovu temu je "preskočio" i zbog toga smatra da je ovo oslabilo dokumentarac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading