LEONARDO DIKAPRIO IMA NOVU DEVOJKU! Svi bruje o njenim godinama, ŠOKIRAO svetsku javnost!

Autor:

Zabava

23.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac u vezi sa atraktivnom manekenkom!

LEONARDO DIKAPRIO IMA NOVU DEVOJKU! Svi bruje o njenim godinama, ŠOKIRAO svetsku javnost!

Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Leonardo Dikaprio važi za jednog od najvećih svetskih zavodnika, a javnost bruji o njegovim ljubavnim odnosima. Kako strani mediji pišu, glumac ima novu devojku - manekenku Vitoriju Ćereti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo Dikaprio

Prvi put su u javnosti viđeni tokom izlaska na Ibici, 9. avgusta. Primećeni su i na nekoliko sastanka u SAD, što je izazvalo spekulacije da su imali letnju šemu, a kako sada prenosi "PageSix", njih dvoje su ozvaničili vezu.

Republika

Foto: Profimedia

Vitorija Ćereti

Izvori kažu i kako je Dikaprio čak primećen kako podržava Ćereti u inostranstvu dok je ove nedelje šetala modnim pistama na Nedelji mode u Milanu. Manekenka je ranije bila udata za njujorškog di-džeja Matea Milerija.

Republika

Foto: Profimedia

Vitorija Ćereti

Vest je odjeknula kao bomba, naročito zbog činjenice da Vitorija ima 25 godina. Podsetimo, poslednjih nekoliko godina na društvenim mrežama ljudi često zbijaju šale sa Leonardom, zbog činjenice da njegove devojke imaju maksimum 25 godina i da veze raskida nakon što one proslave 25. rođendan.  Svetski mediji mnogo puta su se bavili temom "zašto Leonardo Dikaprio ne izlazi sa devojkama starijim od 25 godina", ali tu enigmu još niko nije rešio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading