NEMA PREBIJENE PARE OTKAD JE NAPUSTILA "HURRICANE" Ivana Boom Nikolić priznala sve o finansijskim problemima!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

18.09.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica stigla na koncert Jelene Karleuše, pa šokirala priznanjem!

Bivša Uraganka Ivana Boom Nikolić pojavila se večeras na koncertu koleginice Jelene Karleuše, koja je odlučila da obraduje publiku nakon diskografske pauze od 11 godina. Ivana nam je na samom početku otkrila kako joj se dopadaju "Alfa" i "Omega" i da li bi volela da napravi sličan album.

- Mogu sebe da vidim sa ovakvim pesmama, dopada mi se fazon. Ključ uspeha je da stalno eksperimentišeš. Ja to volim, volela bih da idem u tom smeru. Svakako bih dala Karleuši da mi uradi pesmu, da sarađujemo, već smo imale koncert. Želim joj svu sreću, ponosna sam i drago mi je što sam ovde, da ispratim sve - rekla je Ivana.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ivana Boom Nikolić

Ivanu smo upitali i da li je istina da sada zarađuje više nego kad je bila članica grupe "Hurricane".

- Ko zarađuje? Sve pare koje dobijem dam za sledeću pesmu i spot. Nije istina da više zarađujem, nemam uopšte para - odgovorila nam je pevačica, pa se osvrnula na svoju solo karijeru:

- Mnogi ljudi nisu mislili da ću nastaviti da se bavim pevanjem, ali je bolje nego što sam mislila, zaista radim iz srca, uvek ću se baviti ovim. Toliko mi je lepo prošla sezona, zahvaljujem se publici - priznala je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan

20.09.2023 15:30

Ma zaradjuje ona na vise nacina siguran sam