UŽASNE VESTI ZA LEGENDARNU MANEKENKU! Linda Evanđelista tvrdi da je jednom nogom u grobu - odlučila da se NE PREDA!

Autor:

Zabava

06.09.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna manekenka godinama vodi borbu sa najopakijom bolešću!

UŽASNE VESTI ZA LEGENDARNU MANEKENKU! Linda Evanđelista tvrdi da je jednom nogom u grobu - odlučila da se NE PREDA!

Foto: Profimedia

Linda Evanđelista

Legendarna manekenka Linda Evanđelista je u nedavno intervjuu otkrila da joj je pre pet godina dijagnostikovan rak dojke i da je imala dvostruku mastektomiju. Kancer joj je otkriven 2018. godine, ali je o tome prvi put pričala za "WSJ Magazin" tek sada. Rak dojke je otkriven tokom redovne godišnje mamografije.

Republika

Foto: Profimedia

Linda Evanđelista nekad

- Rezultati nisu bili dobri, a zbog drugih zdravstvenih faktora, bez oklevanja, jer sam htela da sve ostavim iza sebe i da ne moram da se bavim time, sam se odlučila za obostranu mastektomiju. Mislila sam da sam dobro i da sam spremna za život. Rak dojke me neće ubiti - rekla je ona.

Nažalost, u julu 2022. ispostavilo se da borba još uvek nije gotova - Linda Evanđelista je ponovo otkrila kvržicu u grudima. Nakon detaljnog ispitivanja, ispostavilo se da ima rak u grudnom mišiću.

- Rekla sam svom lekaru: 'Iskopaj rupu u mojim grudima. Ne želim da izgleda lepo. Želim da to iskopate. Želim da vidim rupu u grudima kada završiš. Da li me razumete? Neću da umrem zbog ovoga - ispričala je Evanđelista.

Republika

Foto: Profimedia

Linda Evanđelista sad

Lekari su joj rekli da uvek postoji šansa da joj se bolest ponovo vrati.

- Znam da sam jednom nogom u grobu, ali u potpunosti sam u slavljeničkom raspoloženju - poručila je slavna manekenka.

Linda je istakla i da je "samo šačica ljudi" znala za tešku borbu koju je vodila protiv opake bolesti. Nije otkrila da li je imala rekonstrukciju dojke nakon dvostruke mastektomije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading