SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O MADONINOM ZDRAVLJU: Pevačica nakon što se INFICIRALA, doktori otkrili šta joj se dešava!

Autor:

Zabava

07.07.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji Madoninog zdravlja!

SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O MADONINOM ZDRAVLJU: Pevačica nakon što se INFICIRALA, doktori otkrili šta joj se dešava!

Foto: www.profimedia.rs

Madona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.

Otkriveni su novi detalji o zdravstvenom stanju pop ikone Madone nakon što je nedavno završila u bolnici zbog bakterijske infekcije. Naime, njena decenijska veoma bliska prijateljica, Rozi O'Donel, otkrila je na društvenoj mreži Instagram kako teče njen oporavak.

Foto: www.profimedia.rs

Madona

 

- Dobro je i oporavlja se kod kuće. Veoma je jaka - napisala je Rozi, odgovarajući svojim fanovima na pomenutoj mreži.

Podsetimo, pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi.Madona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.Ona je pronađena kod svoje kuće u Njujorku, u subotu 24.06, i to bez svesti, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu.Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici, uz majku.Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

- Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg - naveo je izvor tada za "Dejli mejl" i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Madona slike

 

- Činjenica da je neko na intenzivnoj nezi je zastrašujuće. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približavala, doneli su odluku da odlože prilično odmah, tako da su planovi pokrenuti.

Kako dalje navodilo u pomenutom tekstu, čak iako se pevačica oporavi neće moći da "uskoči" u raspored, jer niko ne želi da stavlja takvu vrstu pritiska na nju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading