VODITELJKA SE SKLJOKALA UŽIVO U EMISIJI: Onesvestila se i prosula se po stolu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se onesvestila uživo u programu!

VODITELJKA SE SKLJOKALA UŽIVO U EMISIJI: Onesvestila se i prosula se po stolu! (VIDEO)

Foto: printskrin /Tviter/ RAWSALERTS

Voditeljke CBS-ovih vesti na Los Anđeles KCAL-u ostale su u šoku nakon što se njihova koleginica Alisa Karlson Švarc koja čita vremensku prognozu onesvestila usred emisije uživo.

Poznata TV lica su čitala jutarnje vesti, a kada je došao red na čitanje prognoze i kamera je prebacila fokus na , ona se odjednom naslonila na sto, te se onesvestila i pala na pod.

Foto: printskrin /Tviter/ RAWSALERTS

Alisa Karlson Švarc se onesvestila

 

Voditeljke vesti nisu znale šta da učine. "Oh", zaustila je Rajčel Kim, a njena koleginica Nikol Medina rekla je da će "morati da naprave kraću pauzu". Alisa je brzom reakcijom prebačena u bolnicu i tamo se oporavlja.

Švarcova je kasnije javila da je u redu i da nema razloga za brigu. "Biću okej, hvala svima na porukama i pozivima", napisala je na Fejsbuku.

Inače, Alisa Karlson Švarc je ranije imala sličan problem, ali na drugoj televiziji. Još 2014. godine pozlilo joj je tokom emisije, a kasnije je otkriveno kako ima problema sa srčanim zaliscima.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading