ŽENA ZAVRŠILA U BOLNICI, ON ODNEO BICIKL NA POPRAVKU! Arnold Švarceneger udario automobilom biciklistkinju u Los Anđelesu!

Autor:

Zabava

05.02.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do nesreće je došlo kada je žena skrenula u suprotnu traku pa glumac nije mogao da izbegne udes.

ŽENA ZAVRŠILA U BOLNICI, ON ODNEO BICIKL NA POPRAVKU! Arnold Švarceneger udario automobilom biciklistkinju u Los Anđelesu!

Foto: Tanjug/AP

Arnold Švarceneger udario je rano jutros kolimima biciklistkinju u zapadnom Los Anđelesu. Do nesreće je došlo kada je žena skrenula u suprotnu traku pa glumac nije mogao da izbegne udes.

To su i potvrdili očevici, piše TMZ i navodi da za sada nema dokaza da je glumac kriv za saobraćajnu nesreću. Žena je brzo prevezena u bolnicu, a Švarnceneger je bio na licu mesta i razgovarao je sa policijom.

Istraga je u toku, ali u ovom momentu sve ukazuje na to da Švarceneger nije mogao da uradi bilo šta kako bi sprečio nemili događaj.

"TMZ" piše i da gumac nije vozio brzo, kao i da se žena koja nije bila pod dejstvom alkohola ili nedozvoljenih supstanci, kasnije žalila na bol.

Arnold Švarcenger je nakon nesreće uzeo njen bicikl, pričvrstio ga za svoj auto i odvezao se do lokalne prodavnice ne bi li se sanirala štete na vozilu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading