DEČAKA IZUJEDALA 3 KRVOLOČNA PITBULA DOK JE VOZIO BICIKL! Majka objavila fotografiju, mališan sav u ZAVOJIMA u bolničkoj postelji!

Autor:

Svet

10.01.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašao ga je rođak koji je odmah pozvao pomoć.

DEČAKA IZUJEDALA 3 KRVOLOČNA PITBULA DOK JE VOZIO BICIKL! Majka objavila fotografiju, mališan sav u ZAVOJIMA u bolničkoj postelji!

Foto: gofundme.com

Dečak Džastin Gilstrap iz Džordžije završio je u bolnici nakon što su ga u petak napala tri pitbula dok je vozio bicikl.

Džastin je pretrpeo razderotinu glave, ujede na nogama i skoro je ostao bez jednog uva u napadu, rekli su zvaničnici okruga Kolumbija.

Prema podacima na GoFundMe koje je objavila njegova majka Erika Gilstrap, dečak je odveden u bolnicu i oštećeno mu je 70 posto kože na glavi. Džastin je pretrpeo nekoliko razderotina i ima ranu na nozi.

Njegova majka je rekla da dečak ima i temperaturu.

Na fotografiji koja je objavljena na stranici vidi se dečak u zavojima kako je prikačen na aparate.

Majka je dodala da je njen sin operisan i da se budi periodično.

- Jutros se probudio i počeo da plače. Govorio je o biciklu i svojim čizmama, sve to može da se zameni, ali on ne. Nadam se da neće pamtiti napad - rekla je njegova majka.

Do napada je došlo u petak dok je dečak vozio bicikl. Njega je pronašao rođak, koji je odmah pozvao pomoć.

Na lice mesta stigao je Burt Baker (26) koji je rekao da su psi njegovi, a kasnije je priznao da životinje vole da jure ljude koji voze bicikle. On je uhapšen u petak i u međuvremenu pušten nakon plaćanja kaucije.

Majka je rekla da su nekoliko puta ranije prijavili pse, ali da nadležni ništa nisu preduzeli povodom toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading