ALEK BOLDVIN ZVANIČNO OPTUŽEN ZA UBISTVO KOLEGINICE!

Autor:

Zabava

31.01.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Alek Boldvin je danas i zvanično optužen za ubistvo snimateljke Haline Hačins na snimanju filma „Rust“ u oktobru 2021. godine.

ALEK BOLDVIN ZVANIČNO OPTUŽEN ZA UBISTVO KOLEGINICE!

Foto: Tanjug/AP

Glumac Alek Boldvin je optužen za ubistvo iz nehata, kako je i najavljeno ranije ovog meseca, piše „Daily Mail“.

Kako pišu strani mediji, protiv glumca Aleka Boldvina će danas i zvanično biti podignuta optužnica.

Optužnica će biti podignuta i protiv supervizorke filma Hane Gutjerez Rid.

Hana je bila zadužena za rekvizite na snimanju, a svedoci su rekli kako je na probi scene rečeno da je u pitanju „hladan pištolj“, što je izraz koji se na snimanju filmova koristi za bezbedno oružje, odnosno ono koje nije smrtonosno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin

Otkad je saopšteno da će optužnica biti podignuta, Boldvin je nekoliko puta viđen u javnosti, vidno neraspoložen.

Prethodnih nedelja okružni tužilac Santa Fea Meri Karmak- Oltvajs iznela je protiv Boldvina i Hane Gutjerez Rid dve grupe optužbi za ubistvo iz nehata u vezi sa pucnjavom na snimanju filma.

Tužioci su rekli da će danas objaviti uslove potpisanog sporazuma o krivici sa pomoćnikom reditelja Dejvidom Halisom koji je nadgledao sigurnost na setu, piše „Daily Mail“,

Naime, on je priznao krivicu za nemarno korišćenje smrtonosnog oružja, a očekuje se čak i da će svedočiti protiv Aleka, ukoliko dođe do suđenja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mesto snimanja filma "Rust" gde je usmrtio Halinu Hačins

Halis je istakao da se ne seća da je izgovorio da je „hladan pištolj“, a smrt Haline Hačins uporedio je sa padom aviona, pa je za sve kriva cela ekipa, odnosno sistem, a ne samo jedna stvar, prenosi pomenuti medij.

Podsetimo, slavni holivudski glumac Alek Boldvin je u oktobru 2021. godine na snimanju filma „Rust“ slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading