PUCALI NA BIVŠU ŽENU ČARLIJA ŠINA: Deniz Ričards umalo nastrala zbog svađe u saobraćaju!

Autor:

Zabava

16.11.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucano na glumicu i njenog sadašnjeg muža

PUCALI NA BIVŠU ŽENU ČARLIJA ŠINA: Deniz Ričards umalo nastrala zbog svađe u saobraćaju!

Foto: YouTube/Printscreen

Težak incident dogodio se u ponedeljak u Los Anđelesu kada je iz vatrenog oružja pucano na poznatu glumicu Deniz Ričards i njenog supruga Erona Fajfersa.

Glumica i njen suprug Eron na sreću nisu povređeni, ali ona je bila veoma uznemirena, nakon što je metak pogodio zadnji deo njihovog kamioneta, prenosi TMZ.

Na ovom sajtu je objavljena i fotografija rupe od metka koja se nalazi na vozačevoj strani kamioneta koji je vozio Denizin suprug.

Prema pisanju pomenutog portala, muž glumice je bio za volanom i imao je problema da pronađe studio u koji je vozio Deniz na snimanje filma. Vozač iza njega je bio iznerviran zbog njegove neodlučnosti i počeo je da viče, a zatim je i pucao na auto sa Deniz i njenim suprugom.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Deniz Ričards

Holivudska zvezda se tresla kad je došla u studio i plakala je, prenosi TMZ.

Denis Ričards je najpoznatija po filmovima krajem devedesetih i početka dvehiljaditih kao što su "Drop Dead Gorgeus", "Valentine", "Scary Movie 3" i rijaliti programu "The Real Housewives of Beverly Hills".

Deniz je bila u braku sa Čarlijem Šinom, sa kojim je dobila ćerke Sem i Lolu 2004. godine. Posle razvoda i javnog priznanja da njen bivši suprug boluje od HIV-a glumica je javno demantovala da su njena deca zaražena i da je glumac se inficirao posle braka sa njom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading