I KAMEN BI ZAPLAKAO: Kristijano proživljava PORODIČNI PAKAO! Neutešna deca postavljaju pitanje na koje Ronaldo NEMA ODGOVOR!

Autor:

Sport

16.11.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za Portugalca.

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Kristijano proživljava PORODIČNI PAKAO! Neutešna deca postavljaju pitanje na koje Ronaldo NEMA ODGOVOR!

Foto: Tanjug/AP

De Hea i Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, a njegov privatni život često je u centru pažnje svetske javnosti.

Nedavno je Ronaldo doživeo veliku tragediju kada je ostao bez deteta posle porođaja njegove izabranice Georgine Rodrigez. Oni su čekali blizance, ali je samo jedno dete preživelo:

Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti - napisao je tada Portugalac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 

Sada se Ronaldo, neposredno pred početak Svetskog prvenstva, suočava sa novim porodičnim paklom. Njegova deca, koja su čekala blizance kući, postavljaju pitanje na koje Portugalac nema odgovor:

- Gde je druga beba?

Legenda fudbala je sve ovo uplakana priznala Pirsu Morganu u emisiji "TTalkTV".

On je istakao da je prvo objasnio 12-godišnjem Kristijanu junioru da je njegov brat preminuo po rođenju. Malo više vremena trebalo mu je da to objasni mlađima, Evi, Mateu i Alanu Martinu. 

Na kraju je Kristijano istakao da su deca ipak prihvatila i razumela šta se desilo. 

Ronaldo je na kraju rekao da se u poslednje vreme više posvetio porodici.

- Zbližili smo se, na neki način sam postao više otac - reči su Kristijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading