UBIJEN POZNATI REPER! Tejkof upucan u kuglani!

Autor:

Zabava

01.11.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi koja se dogodila u kuglani ubijen reper.

UBIJEN POZNATI REPER! Tejkof upucan u kuglani!

Foto: printscreen/youtube.com/Quavo Huncho

Poznati reper Tejkof (28), član grupe "Migos" preminuo je jutros u pucnjavi koja se dogodila u Hjustonu, prenosi TMZ. 

Kako izvori iz policije i nekoliko svedoka kažu, incident se dogodio nešto posle 2 i 30 ujutru kada su policajci dobili poziv da je upucan čovek u kulgani u Hjustou. U njegovom društvu bio je još jedan član benda, njegov ujak Kuavo. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Quavo Huncho

Reper Tejkof ubijen

- Rečeno nam je da su Tejkof i Kuavo igrali kockice kada je izbila svađa i tada je neko otvorio vatru, pucajući u Tejkofa. Upucan je u glavu ili u blizini glave. Na licu mesta je ostao mrtav - kaže izvor.

Na sajtu TMZ objavljene su i fotografije s mesta nesreće, gde se vidi Kuavo i drugi okupljeni oko Tejkofa. Samo nekoliko sati pre pucnjave, Tejkof je objavio selfi sa kuglane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TakeOff🚀 (@yrntakeoff)

 

Pravo ime repera je Kiršnik Kari Bal, bio je najmlađi član Migosa. Kuavo je bio njegov ujak, a Ofset njegov rođak.  2008. godine su se okupili kao grupa u Džordžiji i postali multiplatinasti hitmejkeri, izbacivši svoj prvi veliki hit "Versace", 2013. godine. Bili su broj jedan na Bilbordu 2016. sa "Bad and Boujee".

Grupa Migos je nastupala na festivalu Exit u Novom Sadu 2018. godine, a njihov nastup bio je jedan od najupečatljivijih te godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading