DECENIJAMA JE TRPELA BOLOVE! Stravična ispovest poznate voditeljke: IZVADILI SU MI MATERICU I JAJNIKE!

Autor:

Zabava

01.11.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se dve decenije borila sa bolešću.

DECENIJAMA JE TRPELA BOLOVE! Stravična ispovest poznate voditeljke: IZVADILI SU MI MATERICU I JAJNIKE!

Foto: youtube.com/printscreen

Hrvatska voditeljka Danijela Trbović, ostala je upamćena po britkom jeziku i kvizu ''Najslabija karika'' gde je takmičarima uterivala strah u kosti. U jednom trenutku se povukla iz javnosti, a malo ko zna da je vodila dugogodišnju borbu sa miomom, zbog čega je na kraju morala da izvadi matericu i jajnike.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Danijela Trbović suočila se sa teškom bolešću

Kako je rekla, oko 20 godina je pratila miome i redovno išla kod lekara, a tokom trudnoće je morala strogo da miruje. Nakon deset godina od porođaja, krenuli su problemi. Krvarila je i imala nesnosne bolove, zbog čega su morali da izvrše intervenciju.

- Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom, ostala sam trudna bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje - otkrila je Trbovićeva u emisiji "Dr. Becka".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Danijela Trbović o operaciji

- Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju - dodala je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading