POZNATI VODITELJ POSTAĆE OTAC 12. PUT: Pre manje od mesec dana dobio je DESETO dete, a evo kako je to moguće!

Autor:

Zabava

28.10.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kenon očekuje dvoje dece istovremeno, iako je deseto dete dobio nedavno.

POZNATI VODITELJ POSTAĆE OTAC 12. PUT: Pre manje od mesec dana dobio je DESETO dete, a evo kako je to moguće!

Foto: Youtube printscreen

Voditelj Nik Kenon pre nešto manje od mesec dana dobio je svoje deseto dete, jedanaesto je na putu, a sada je otkriveno da će postati otac dvanaesti put. 

Naime, njegova bivša devojka Alisa Skot je trudna, pišu strani mediji,  a iako se nije znalo sa sigurnošću da li je dete njegovo, to je sada potvrđeno.

Kenon je ranije priznao javnostI da praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose s više osoba uz znanje i pristanak svih partnera.

Nik Kenon je stilom života nadmašio i slavnog Edija Marfija koji ima desetoro dece sa pet žena, ali koji nije pratio ovakav tempo, kada je reč o potomstvu.

Godinu dana nakon razvoda je Nik dobio još jedno dete sa Britani Bel, a potom i još dvoje dece, jedno od njih je rođeno pre nepunih mesec dana.

Prošle godine je sa partnerkom Abi De La Rouz dobio blizance, a ranije ove godine su objavili da čekaju treće dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Glumac koji će uskoro postati 12. put otac, bio je od 2008. do 2016. u braku sa slavnom pevačicom Marajom Keri sa kojom ima blizance Marokana Skota i Monro Kenon. Sina Zena dobio je sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima i ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. I na kraju, sa Bri Tijesi spaja ga i ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading