VLAHOVIĆ POVREĐEN! Alegri kao PTICA ZLOSUTNICA - Italijan saopštio UZNEMIRUJUĆU VEST pred Mundijal!

Autor:

Sport

28.10.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin neće igrati ovog vikenda, a da li će biti spreman za Katar videćemo narednih dana.

VLAHOVIĆ POVREĐEN! Alegri kao PTICA ZLOSUTNICA - Italijan saopštio UZNEMIRUJUĆU VEST pred Mundijal!

Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović

Trener Juventusa Masimilijano Alegri saopštio je da je srpski centarfor Dušan Vlahović ipak povređen, te da neće moći da nastupi za vikend kada se "Stara dama" sastaje sa Lećeom.

Srbin je povredio primicač na "Lužu", gde su torinski crno-beli, porazom od Benfike rezultatom 4:3, eliminisani iz Lige šampiona.

Vlahović se nije oporavio, ima bolove u aduktoru. Lokateli ima privatne razloge, a za ostale koji nisu sa nama već znate. Ipak, imamo dovoljno fudbalera da odigramo dobru utakmicu u subotu protiv jednog organizovanog tima - kazao je Alegri, a potom je najavio okršaj sa timom sa juga Italije u okviru Serije A.

 

 

Takve stvari se dešavaju u životu. Ne mogu da nađem pravu reč. Moramo da radimo predano i posvećeno. Ima timova koji nisu bili u Ligi šampiona osam godina. Ne smemo da budemo frustrirani. U lečeu će biti teško i komplikovano. Moramo da igramo kao tim - dodao je Alegri.

Srbija i selektor Dragan Stojković Piksi gaje nadu da će Vlahović biti potpuno spreman za nastup na Svetskom prvenstvu, čiji početak je zakazan za 20. novembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading