ŠOK ispovest slavne bogatašice: Tvrdi da je bila ZLOSTAVLJANA u internatu za decu, otkrila JEZIVE detalje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton otkrila šokantnu tajnu, koju je skrivala godinama.

ŠOK ispovest slavne bogatašice: Tvrdi da je bila ZLOSTAVLJANA u internatu za decu, otkrila JEZIVE detalje! (VIDEO)

Foto: printscreen

Poznata svetska bogatašisa Paris Hiltom šokirala je svet priznanjem da je bila zlostavljana u internatu od strane tamošnjeg osoblja, a detalje je podelila sa svetskom javnošći.

Naime, Paris tvrdi da je bila zlostavljana, nakon čega je bila primorana da se podvrgne pregledima grlića materice, koje su radili članovi osoblja u ranim jutarnjim satima dok je pohađala internat u Juti za problematične tinejdžere pre više od tri decenije.

Rijaliti zvezda je rekla da joj je detinjstvo "ukradeno" navodnim zlostavljanjem u školi "Provo kanjon" gde je provela 11 meseci kada je imala 17 godina.

Foto: printscreen

Republika

Foto: Shutterstock

Paris Hilton

 

Govoreći za Njujork tajms, Paris, koja je vodila kampanju za regulisanje "problematičnih centara za tinejdžere" otkako je prvobitno izašla u javnost sa navodnim incidentima fizičkog i mentalnog zlostavljanja u školi 2020. godine, rekla je da je pokušala da "zatamni" prijavljene incidente.

- Veoma kasno uveče, to bi bilo oko tri ili četiri ujutru. Mene i druge devojke bi odveli u ovu prostoriju i obavili lekarske preglede - objašnjavala je Paris i dodala:

- Ovo nije bilo čak ni sa doktorom. Bilo je to sa nekoliko različitih članova osoblja, gde bi nas stavili na sto i stavili svoje prste u nas. I ne znam šta su radili, ali to definitivno nije bio doktor i bilo je zaista strašno. Bilo je zaista zastrašujuće, i to je nešto što me je zaista blokiralo mnogo godina. Ali sada se stalno vraća i razmišljam o tome. A sada, gledajući unazad kao odrasla osoba, to je definitivno bilo seksualno zlostavljanje - rekla je Paris.

Paris je dalje opisala navodne incidente na Tviteru:

- Neispavan i pod jakim lekovima, nisam razumela šta se dešava.Bila sam primorana da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: "Ne!" Samo su rekli: "Umukni. Tiši. Prestani da se mučiš ili ćeš ići u Obs. 

 

 

- Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bih mogla da se izlečim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča.

- Ovo je bilo iskustvo koje se ponavlja ne samo za mene, već i za druge #preživele. Bila sam zlostavljana i plačem dok ovo kucam jer niko, posebno dete, ne bi trebalo da bude seksualno zlostavljan. Moje detinjstvo mi je ukradeno i ubija me. Ovo se još uvek dešava drugoj nevinoj deci. - napisala je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading