Paris Hilton pala u DEPRESIJU! Nestao joj pas, MOLI za POMOĆ, angazovala DETEKTIVA za ljubimce! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hilton porodica očajna zbog nestanka psa.

Paris Hilton pala u DEPRESIJU! Nestao joj pas, MOLI za POMOĆ, angazovala DETEKTIVA za ljubimce! (VIDEO)

Foto: printscreen

Pas Paris Hilton, Dijamant Bejbi, nestao je pre nekoliko dana zbog čega je ona očajna, te je ovu vest podelila na svom Instagram profilu u nadi da će joj neko pomoći da pronađe svog ljubimca.

- Ovo mi je neverovatno teško da objavim jer sam ostala bez reči. Dijamant Bebi nigde nema još od prošle srede. Moja porodica i prijatelji su mi pomogli da obiđem ceo komšiluk, išli smo od vrata do vrata, ali je nismo pronašli - napisala je, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- Angažovali smo detektiva za kućne ljubimce, šaptače psima, vidovnjake za kućne ljubimce i proučavali smo pronalaženje pasa pomoću dronova. Činim sve što je u mojoj moći da je vratim - rekla je ona, pa dodala da je depresivna i da stalno plače:

 

https://www.instagram.com/p/CidNQIQJuZw/

 

- Osećam kao da deo mene nedostaje i ništa nije isto bez nje. Ona mi je sve, kao ćerka. Bile smo nerazdvojne, bila je moja najbolja prijateljica i uvek uz mene - napisala je Paris, koja se kako kaže plašila da objavi ovu vest jer ljudi znaju biti okrutni, ali da samo želi da je pronađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading