GLUMICA PRODALA KUĆU DA BI VRATILA DUGOVE: Nakon razvoda suočila se sa velikim PROBLEMIMA, ni novac od skupocene NEKRETNINE joj nije pomogao!

Autor:

Zabava

03.10.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon suđenja o kom je brujao svet, slavna glumica suočila se sa velikim finansijskim problemima.

GLUMICA PRODALA KUĆU DA BI VRATILA DUGOVE: Nakon razvoda suočila se sa velikim PROBLEMIMA, ni novac od skupocene NEKRETNINE joj nije pomogao!

Foto: Tanjug/AP

Glumicu Amber Herd njen bivši izabranik Džoni Dep tužio je za klevetu iznesenu u autorskom članku koji je ona napisala za Vašington post, tvrdeći da je žrtva porodičnog nasilja.

Herd je potom podnela kontratužbu, a porota je presudila da Herd treba da plati Depu 10,4 miliona dolara, dok glumac bivšoj supruzi mora da isplati dva miliona, iako su oboje tražili mnogo veće sume.

 

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd na suđenju

 

Međutim, sada su se pojavile vesti koje otkrivaju da je glumica nakon suđenja u mnogo većim problemima, budući da se ispostavilo da nakon što je izgubila suđenje  duguje više novca svojim advokatima nego Džoniju Depu.

Naime, sada je otkriveno da glumica duguje blizu 15 miliona dolara svojim advokatima. Ona je u milionskom dugu prema svojim bivšim pravnim zastupnicima te nekoliko osiguravajućih društava koja su se navodno umešala u sudski spor, ali u ovom trenutku odbijaju da plate njene troškove.

 

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep na suđenju

 

Glumica je zbog milionskih dugova prodala i svoju kuću u SAD-u, međutim ni to joj nije pomoglo da reši problem, tačnije, iznos od prodaje nekretnine nije joj bio dovoljan da pokrije ni minimalni deo oba duga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading