Prevario Vericu Šerifović sa FRIZERKOM i dobio VANBRAČNO DETE! Otac Marije Šerifović ima i SINA - poznat je javnosti, ali NE NOSI OČEVO PREZIME!

Autor:

Zabava

05.09.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dugo se spekulisalo kako Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima te kako su se između njih javile izvesne turbulencije, međutim sve nesuglasice su prevazišli.

Prevario Vericu Šerifović sa FRIZERKOM i dobio VANBRAČNO DETE! Otac Marije Šerifović ima i SINA - poznat je javnosti, ali NE NOSI OČEVO PREZIME!

Foto: Instagram.com

Pevačica narodne muzike Verica Šerifović 1982. godine udala se za bubnjara Rajka Šerifovića, sa kojim je nakon dve godine dobila ćerku Mariju.

Nakon brojnih nesuglasica 2003. godine došlo je do razvoda, a priča kako je Verica bivšeg muža izbacila iz kuće u Kragujevcu, svima je poznata.

Otac Marije Šerifović tada je loše pričao o svojoj bivšoj porodici međutim, stvari su se vremenom promenile.

Foto: instagram.com/printscreen

Rajko Šerifović

 

Rajko je zbog narušenog zdravstvenog stanja morao da bude smešten u dom, a odnose sa ćerkom je izgladio.

Marija je na sebe preuzela sve troškove lečenja svog oca, a brigu o njemu vodi i Rajkov sin, pevač Danijel Pavlović kojeg je muzičar dobio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom frizerkom Lidijom Pavlović.

Danijel je javnosti postao poznat kao učesnik jednog rijaliti programa, ali i muzičkog takmičenja "Operacija trijumf".

Foto: youtube.com

Danijel Pavlović

 

Dugo se spekulisalo kako Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima te kako su se između njih javile izvesne turbulencije, međutim sve nesuglasice su prevazišli, te se danas odlično slažu, a pevač je u više navrata isticao kako mu je Marija velika podrška.

Mnogima omiljena pevačica jednom prilikom je izjavila da roditelje ne možemo da biramo, ali da svoje ne bi menjala jer su je učinili onakvom kakva danas jeste.

- Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju. Bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška - istakla je pevačica u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji i dodala da joj njihov razvod nije teško pao:

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

 

- Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebali su to da urade još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading