STARLETA BRUTALNO PONIŽENA, INCIDENT KOJI JE DALEKO ODJEKNUO: Bez milosti izbačena iz samoposluge, RAZLOG JE ŠOKANTAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.07.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Only fans" Lara Fereira doživela je neprijatnost u jednoj samoposluzi u Majamiju, a o svemu se odmah požalila medijima.

STARLETA BRUTALNO PONIŽENA, INCIDENT KOJI JE DALEKO ODJEKNUO: Bez milosti izbačena iz samoposluge, RAZLOG JE ŠOKANTAN! (FOTO)

Foto: Instagarm.com/iaraferreirareal

Kreatorka vatrenog sadržaja na društvenim mrežama, Brazilka Lara Fereira praktično je isterana iz jednog superkarketa, zbog čega se, kako je priznala, osećala krajnje poniženo.

Kako piše britanski tabloid Dejli star, ona je kao razlog izbacivanja iz lokalne prodavnice navela to što "isuviše dobro izgleda". 

- Bila sam šokirana. Osećala sam se krajnje poniženo kada me je osoblje izbacilo iz objekta. Moj izgled uopšte nije bio skandalozan. Ono što sam nosila na sebi taj dan, u Brazilu nosim na dnevnoj bazi - rekla je ona ne precizirajući šta je imala na sebi.

Kako je objasnila, incident je počeo tako što je jedna od radnica, za koju će se ispostaviti da je takođe iz Brazila, prepoznala nakon ulaska u supermarket.

- Radnica me je optužila za nešto što ja nisam. Po meni, reč je o predrasudama jer naprosto dobro izgledam - kazala je ona prenosi Dejli star. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mucho

28.07.2022 09:42

Izbacena je jer bila skoro gola i htjela je praviti selfy-e u supermarketu. Njena glupa prica je sokantna, a ne pravi razlog. Ali, eto fali nam malo novinarske 'zapaljivosti' i reklame za influenserku "Mojaguzatosamja".