MANEKENKA I NJENA DRUGARICA UMRLE U JEZIVIM MUKAMA: Producent ih DROGIRAO i SILOVAO, pa izbacio iz auta na ulicu! Preminule su brzo nakon dolaska u bolnicu

Autor: Republika

Zabava

06.07.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu američki mediji, tužba protiv Dejvida Pirsa za ovaj slučaj je podneta i zvanično

MANEKENKA I NJENA DRUGARICA UMRLE U JEZIVIM MUKAMA: Producent ih DROGIRAO i SILOVAO, pa izbacio iz auta na ulicu! Preminule su brzo nakon dolaska u bolnicu

Foto: printskrin/instagram

Manekenka Kristi Džajls i njena prijateljica, arhitektkinja i dizajnerka enterijera Hilda Marsela Kabrales Arzola preminule su nakon povreda koje im je naneo holivudski producent Dejvid Pirs.

Kako pišu tamošnji mediji, Pirs je uhapšen u decembru 2021. godine u Los Anđelesu, a zbog povezanosti sa smrću Kristi Džajls i Hilde Arzole privedeni su i snimatelji Majkl Ansbah i Brant Ozborn.

 

https://www.instagram.com/p/CXjWYHOPZZw/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Džajlsova, koja je u tom trenutku imala 24 godine, pronađena je 13. novembra ispred bolnice u Kalver Sitiju u Južnoj Kaliforniji u teškom stanju, a ubrzo potom je preminula. Dva sata kasnije, ispred bolnice Kajzer Vest je iz automobila izbačena njena drugarica Hilda, koja je poživela samo devet dana.

 

U oba ova slučaja, svedoci su prijavili da su videli kako devojke bacaju trojica muškaraca i potom se udaljavaju automobilom bez registracije.

Analize su pokazale da je u telu manekenke Kristi Džajls pronađena mešavina kokaina, fentanila, gama-hidroksibuterne kiseline i ketamina, a kod Hilde, koja je umrla od otkazivanja organa, kokain, metilendioksimetamfetamin i druge neodređene droge.

 

 

Među supstancama koje su pronađene u njihovim telima našla se i gama-hidroksibuterna kiselina, koja se neretko naziva “drogom za silovanje”, a obe devojke imale su teške povrede u intimnoj regiji, zbog čega se veruje da su silovane i zlostavljanje.

Kako pišu američki mediji, tužba protiv Dejvida Pirsa za ovaj slučaj je podneta i zvanično, nakon višemesečne borbe porodica žrtava za pravdu.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading