"Nikada neizlečene zavisnike treba odlikovati?": Tamara Đurić OPLELA po Laći Radulović nakon što je javno isprozivao ĐANIJA! (FOTO))

Autor: Republika

Zabava

02.07.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je na svom Instagramu oplela po Raduloviću, kako bi odbranila svog dugogodišnjeg prijatelja Radišu Trajkovića Đanija.

"Nikada neizlečene zavisnike treba odlikovati?": Tamara Đurić OPLELA po Laći Radulović nakon što je javno isprozivao ĐANIJA! (FOTO))

Foto: Instagram/printskrin

Starleta Tamara Đurić vidno je iznervirana, nakon što je Laća Radulović na svom Instagram storiju javno isprozivao pevača Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu na fotkama koje su objavili sa bazena. 

 

Tamara nije birala reči, pa je osula paljbu i stala u odbranu porodice Trajković: 

Foto: Instagram/printskrin

Tamara Đurić napala Laću

 

- Eutanazija i hemijska konstracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju - napisala je Đurićeva i dodala: 

- Nikada neizlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? - bila je jasna starleta u svom stavu. 

Foto: Instagrm/tamarastar89

Tamara stala na Đanijevu stranu

 

Podsećamo, nakon što su Slađa i Đani Trajković objavili slike iz bazena, Laća je podelio njihovu fotografiju i ispisao niz uvredljivih reči: 

- Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer! Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje... Serem vam se u ljudska prava. Ma kakave veze ima - kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve 4 strane, zaključio je on.

 

Očigledno da je ova prozivka zasmetala Tamari, s obzirom da je sa porodicom Trajković dugogodišnji prijatelj. A kako će se ovaj rat završiti ostaje nam da vidimo! 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

02.07.2022 14:15

Ni ona nije ništa bolja. Ko je ona? Šta je ona, da bi nešto izjavila za medije? Klaberka ili skitnica po klubovima.