Digitalni forenzičar RASKRINKAO Amber Herd, fotografije sa MODRICAMA su MODIFIKOVANE!? Srušen glavni DOKAZ protiv Džonija Depa!

Autor:

Zabava

27.05.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digitalni forenzičar otkrio istinu.

Digitalni forenzičar RASKRINKAO Amber Herd, fotografije sa MODRICAMA su MODIFIKOVANE!? Srušen glavni DOKAZ protiv Džonija Depa!

Foto: printscreen/youtube.com

Amber Herd

Slučaj Džoni Depa i njegove bivše supruge Ameber Herd prati se širom sveta, a javnost svakodnevno komentariše dešavanja iz sudnice, jer se suđenje prenosi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd

Sada je jedan od svedoka bio digitalni forenzičar Brajan Nemajster koji je rekao da su Amberine modrice koje su priložene na sudu ''modifikovane.''

- Ne postoji način da bilo koji forenzički stručnjak potvrdi bilo koju od ovih fotografija. Navodim činjenicu da su one modifikovane - rekao je i dodao da postoji ''više verzija te fotografije, prenosi Metro.co.uk.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Džoni Dep

- Postoje desetine različitih verzija - neke s različitim veličinama datoteka, različitim fizičkim veličinama, a neke su prošle kroz softverske programe za uređivanje fotografija - rekao je on.

Sudu su prikazane tri različite verzije ove fotografije.

- Sve tri ove fotografije morale su da prođu kroz neku vrstu transformacije da bi promenile veličinu - rekao je.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd lagala za modrice

Podsetimo, Amber je iznela teške optužbe protiv Depa, a rekla je i da ju je seksualno napao, raskrvavio u snu i udarao po licu. Takođe, rekla je da je modrice pokrivala šminkom, brenda Milani Cosmetics, koji su se oglasili rekavši da tada uopšte nije postojao  proizvod za koji je Amber tvrdila da je njime prekrivala modrice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading