Oglasila se LJUBAVNICA sa kojom je Asap prevario Rijanu: Amina Muadi progovorila o PRELJUBI, napokon otkrila ISTINU o svemu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amina Muadi odlučila je da progovori o odnosu sa reperom Asap Rokijem!

Oglasila se LJUBAVNICA sa kojom je Asap prevario Rijanu: Amina Muadi progovorila o PRELJUBI, napokon otkrila ISTINU o svemu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kao bomba je odjeknula vest da je reper Asap Roki navodno prevario trudnu Rijanu, sa dizajnerkom obuće Aminom Muadi prema nezvaničnim infomacijama svetskih medija.

 

 

Amina je odlučila da se oglasi na Instagram profilu, te je objasnila sve povodom skandala koji je protresao ceo svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

- Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim medijima ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, a posebno ona toliko podla. Prvo sam pretpostavila da ovaj zlonamerni trač - neće biti shvaćen ozbiljno. Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da se nalazimo u društvu koje je tako brzo da se govori o temama bez obzira na činjeničnu osnovu i da ništa nije van granica - započela je Emina i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Amina Muadi Instagram

 

- Čak ni u ono što bi trebalo da bude jedno od najlepših vremena u životu. Zato moram da se oglasim, jer se ova spekulacije ne odnose samo na mene, već se odnosi i na ljude prema kojima imam veliko poštovanje i naklonost. Dok Riri nastavlja da živi svoj spokojan trudnički život u najboljih haljinama, ja se vraćam svom poslu - želim svima lep uskršnji vikend - napisala je Amina. 

 

 

Inače, Amina je rođena u Rumuniji i kako se navodi muslimanske je veroispovesti, završila je studije na univerzitetu u Milanu, a nakon toga je zakoračila u modnu industriju i zbog svog izvrsnog talenta postala je poznata širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading