Đina Džinović otkrila sve o Melininim PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Objavila ŠOK FOTKE svoje majke, pa je totalno raskrinkala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović otkrila je da li je njena majka Melina Džinović radila neke plastične operacije na sebi.

Đina Džinović otkrila sve o Melininim PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Objavila ŠOK FOTKE svoje majke, pa je totalno raskrinkala! (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Influenserka i tiktokerka Đina Džinović pored poznatih roditelja, uspela je da se istakne na društvenim mrežama, gde je izuzetno aktivna, pa su tako često njeni videi na TikToku dosta komentarisani i viralni. Sada se pojavio novi snimak, gde se Đina obraća njenoj majci, poznatoj kreatorki Melini Džinović

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Melina Džinović

 

Naime, Đina je imala potrebu da istakne svojim pratiocima koliko je njena mama lepa i prirodna, te da za njenih četrdeset godina nije uradila nijednu plastičnu operaciju. Mnogi su ostali oduševljeni fotografijama koje je Đina postavila u video, pa je ovaj kratki snimak postao i te kako ispraćen i viralan na pomenutoj mreži. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Instagram

 

- Ja moram da pokažem moju mamu! I za njene godine, nema nijednu operaciju! Pogledajte ovde! 'alo! Njam! Zašto ja ne izgledam ovako? Mnogo je lepa žena! - govorila je Đina tokom snimka na TikToku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading