Završena 64. dodela Gremija: Ova pevačica je odnela ubedljivu POBEDU, a jednom pevaču se desio PEH na bini! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodela Gremi nagrada pružila je večeras divno veče zabave za muzičku industriju.

Završena 64. dodela Gremija: Ova pevačica je odnela ubedljivu POBEDU, a jednom pevaču se desio PEH na bini! (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram

Dodela Gremi nagrada 2022. pružila je neverovatnu noć zabave jer je muzička industrija izašla u punoj snazi da proslavi sjajnu godinu muzike širom sveta. 

Godišnja ceremonija održana je u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu 3. aprila 2022. godine, gde su nastupili, između ostalih, Bili Ajliš, Džon Ledžend i Džastin Biber.

Bila je to dobra noć za Oliviju Rodrigo, koja je pokupila brojne nagrade, uključujući za najboljeg novog izvođača i najbolji pop vokalni album za svoj hit album, Sour, a takođe je izvela svoju numeru Drivers License.

Nakon srceparajućeg gubitka bubnjara Fu Fajtersa Tejlora Hokinsa, bend je osvojio brojne nagrade uključujući najbolji rok album, najbolju rok pesmu i najbolju rok izvedbu.

BTS zvezda Džej Houp je napravio malu grešku tokom izvođenja njihove pesme Butter, pa je tako pao, ali se ubrzo vratio na noge i nastavio da peva.

Republika

Foto: printscreen/Instagram

Džej Houp pada tokom izvođenja pesme

Dua Lipa, Lil Nas Iks i Megan Thee Stallion su bili jedni od najbolje obučenih na crvenom tepihu, dok su Lejdi Gaga, Krisi Tejgen i Paris Hilton takođe impresionirale svojim izborom odeće, piše Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading