BIVŠE DEVOJKE HJUA HEFNERA OTKRILE SKANDALOZNE DETALJE O ČUVENOM PLEJBOJU: Silovao ih je, terao na oralno zadovoljavanje, bile su zaražene OPAKOM BOLEŠĆU, a jedna je ABORTIRALA!!

Autor:

Zabava

30.03.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karisa i Kristina progovorile o boravku u vili Hjua Hefnera!

BIVŠE DEVOJKE HJUA HEFNERA OTKRILE SKANDALOZNE DETALJE O ČUVENOM PLEJBOJU: Silovao ih je, terao na oralno zadovoljavanje, bile su zaražene OPAKOM BOLEŠĆU, a jedna je ABORTIRALA!!

Foto: Youtube printscreen

Bivše Plejbojeve zečice i devojke Hjua Hefnera, bliznakinje Karisa i Kristina Šenon, otkrile su kako su se obe zarazile hlamidijom dok su živele sa Hjuom Hefnerom u Plejboj vili, a Karisa je čak otkrila da je zatrudnela sa Hefnerom, te da je morala tajno da abortira. Sada 32-godišnje, bliznakinje Kristina i Karisa, imale su samo 18 godina kada su se uselile kod Hefnera, koji je tada imao 83 godine, pa su započele 18 -mesečnu mučnu vezu sa njim.

 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Kristina i Karisa Šenon

 

One su se u jednoj emisiji prisetile kako ih je konstantno pritiskao da imaju trojku - nešto što nikako nisu želele, te su bežale od toga. Situacija koja im se dogodila na njihov 19. rođendan, ostavila je na njih dve bolan trag, naterao ih je na silu gurajući im glave dole da ga zadovolje i pruže mu oralni užitak.

Bliznakinje tvrde, da nije prošlo mnogo pre nego što su obe saznale da su dobili polno prenosivu bolest hlamidiju, što je Hefnerov štićenik negirao i govorio je da je nemoguće, dok je kasnije Karisa i dobila simptome koje je i očekivala, a koje su potvrdile da je istina da je zaražena. „Svaki put kada to radim sa njim, to je na silu "rekla je Karisa. 'Za mene je to kao silovanje. Terao me je na silu uz razne spravice koje je koristio, tako da sam srećna što sam abortirala.'

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading