SILOVAO I DEČAKE I DEVOJČICE: Teška ispovest ŽRTVE osuđenog monstruma, ne može da se pomiri sa ŠOKANTNOM presudom!

Autor:

Svet

30.03.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek kog je zlostavljao ozloglašeni prestupnik Vilijam King tvrdi da mu je pedofil pretio da će ga ubiti ako ispriča njihovu "malu tajnu".

SILOVAO I DEČAKE I DEVOJČICE: Teška ispovest ŽRTVE osuđenog monstruma, ne može da se pomiri sa ŠOKANTNOM presudom!

Foto: Police Scotland

Žrtva, koja je imala 12 godina kada je bila podvrgnuta užasnom zlostavljanju od strane Vilijam Kinga, prokomentarisala je šestogodišnju kaznu izrečenu 57-godišnjem kingu pred Višim sudom u Glazgovu prošle nedelje.

King je napao dve devojčice i dečaka u Edinburgu i Dalgeti Bej u Fajfu između 1982. i 2000. godine.

Žrtva, koja je tražila da ostane anonimna, strahuje da će King biti oslobođen za samo nekoliko godina nakon što je drugima "uništavao živote dve decenije".

Apsolutno sam zgrožen presudom. Dobio je samo šest godina. Verovatno će izaći za tri. Tako slobodan nastaviće da upropašćava živote drugih ljudi, kao što je upropastio moj. Čekao sam pravdu 20 godina, a ova kazna je novi udarac za mene. Čitav sistem me je razočarao – rekao je tadašnji mladić, a sada 34-godišnjak koji je trpeo s*ksualna zlostavljanja od "zveri" Kinga, kako su ga tada nazivali.

Kako prenosi Dejli rekord, King je ranije osuđen po tri optužbe za "razvratno i libidno ponašanje prema mladima".

Republika

Foto: pixabay.com

Devojčica

Ranije je bio u zatvoru na pet godina 2016. godine u visokom slučaju zlostavljanja, u kojem se žrtva odrekla prava na anonimnost da javno govori o svom iskušenju.

Govoreći o zlostavljanju, čovek je tvrdio da mu je King pretio da će ga ubiti ako kaže roditeljima.

Rekao bi mi "ovo je naša mala tajna" i će me ubiti ako bilo kome kažem. Bio sam prestravljen i stvarno sam verovao da hoće. Bio je tako agresivan i zastrašujuć. Bio sam klinac, plašio sam ga se. To što mi je uradio, obeležilo je moj život. Emocionalno sam se borio sa tim i trebalo mi je vremena da se vratim u normalu – kazao je mladić.

Jedna od Kingovih ženskih žrtava rekla je prošle nedelje da je njegova kazna "šamar za sve koji su godinama čekali" na pravdu.

Republika

Foto: pexels.com

Dečak

Sudija Alison Stirling rekla je pred sudom u ponedeljak da je izjava jedne od žrtava koju je King zlostavljao bila "posebno potresna".

King je takođe stavljen na listu s*ksualnih prestupnika na neodređeno vreme, a na naslovne strane britanske štampe dospeo je pre šest godina kada je bio u zatvoru zbog s*ksualnog zlostavljanja mladih devojaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading